Συντετριμμένη η Εύη Βατίδου στην κηδεία του Αλέξη Κούγια: «Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ»
05/03/2025 - 08:49
Η Εύη Βατίδου στην κηδεία του Αλέξη Κούγια με τα παιδιά της.Με δάκρυα στα μάτια η Εύη Βατίδου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά την κηδεία του πρώην συζύγου της Αλέξη Κούγια.
«Σήμερα αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο που υπήρξε για μένα κάτι πολύ παραπάνω από πρώην σύζυγός μου. Ήταν ο άνθρωπος που αγάπησα, που μοιράστηκα μαζί του χρόνια γεμάτα όνειρα, στιγμές και έντονα συναισθήματα. Ήταν ο πατέρας των παιδιών μας. Η ζωή μας πήρε όμως διαφορετικούς δρόμους όμως ποτέ δεν σταμάτησε να υπάρχει εκτίμηση, σεβασμός και το πιο δυνατό μας δέσιμο, τα παιδιά μας».
«Η απουσία του αφήνει ένα μεγάλο κενό, ξέρω όμως ότι θα είναι για πάντα μαζί μας» συμπλήρωσε η 49χρονη παρουσιάστρια.
Η Εύη Βατίδου με την κόρη της Μάιρα Κούγια.Οι πληροφορίες της HuffPost αναφέρουν ότι η πρώην Μις Ελλάς είχε προσπαθήσει να σταθεί στον πρώην σύζυγό της από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε ότι ήταν άρρωστος, αλλά εκείνος, όπως παραδέχτηκαν και οι στενοί του φίλοι, ήθελε να δώσει μόνος την τελευταία, όπως αποδείχτηκε, μάχη της ζωής του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αλέξης Κούγιας: Όσα αποκάλυψαν ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και γνωστοί συνάδελφοί του
Τελευταίο αντίο στον Αλέξη Κούγια: Αναρτήσεις συγγενών και αποχαιρετισμοί από συναδέλφους
Πηγή: huffingtonpost
Σχετικά άρθρα
- Τελευταίο αντίο στον Αλέξη Κούγια σε κλίμα συγκίνησης (Εικόνες) (0.968)
- Αλέξης Κούγιας: Όσα αποκάλυψαν ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και γνωστοί συνάδελφοί του (0.778)
- Η Εύη Βατίδου επικοινώνησε με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο μετά την αντιπαράθεσή του με τον γιο της (0.778)
- Ο έντονος διαπληκτισμός της Καινούργιου και η απάντηση του Χρίστου Κούγια στην Εύη Βατίδου (0.778)
- Βατίδου για Κούγια: «Είμαι πλέον σίγουρη ότι ο Αλέξης δεν με αγάπησε ποτέ» (0.778)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Εμείς και εσείς σε επαφή






