Σοκ στη Λάρισα: 52χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από μαχαιριές – Συνελήφθη ο γιος και ο ανηψιός της
12/05/2025 - 21:43

Eνα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Λάρισα τη Δευτέρα το απόφευμα και συγκεκριμένα πλησίον του κέντρου της πόλης, καθώς μία 52χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπίτι, με μαχαιριές στο κορμί της.
Η αστυνομία συνέλαβε ύστερα από καταδίωξη τον γιο της άτυχης γυναίκας 21 ετών καθώς και τον ανιψιό της.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η νεκρή φέρει τραύματα στα πλευρά, ενώ εκτιμάται ότι δολοφονήθηκε σε προγενέστερο χρόνο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φερόμενοι ως δράστες, πρώτα αφαίρεσαν τη ζωή της γυναίκας, στη συνέχεια την ξεγύμνωσαν, τύλιξαν τη σορό της με κουβέρτα και την κατέβασαν με τα χέρια στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Πώς έγινε το έγκλημα στη Λάρισα – Σοκάρουν οι πρώτες πληροφορίεςΓείτονες έγιναν μάρτυρες του αποτρόπαιου θεάματος και ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Πώς έγινε το έγκλημα στη Λάρισα – Σοκάρουν οι πρώτες πληροφορίεςΗ γυναίκα εντοπίστηκε λίγο μετά τις 7 μ.μ. μαχαιρωμένη. Δεν άντεξε στα τραύματά της και εξέπνευσε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr.
Πώς έγινε το έγκλημα στη Λάρισα – Σοκάρουν οι πρώτες πληροφορίεςΣτο σημείο, στην οδό Λεωνίδου, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η ιατροδικαστής, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας.
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο βαθμός συμμετοχής του ανιψιού στο έγκλημα: Αν μετείχε στη δολοφονία ή συνέργησε με τον ξάδελφό του στην προσπάθεια να εξαφανίσει το πτώμα.



Πηγή: huffingtonpost
Σχετικά άρθρα
- Λάρισα: Γυναίκα έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον 5ο όροφο – Αναζητείται ένας άνδρας (1.000)
- Θρίλερ στην Κέρκυρα: Βρέθηκε νεκρή γυναίκα μέσα σε πισίνα βίλας (0.609)
- Hellenic Train για το περιστατικό στη Λιβαδειά : Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη (0.609)
- Ηράκλειο: Στη φυλακή το ζευγάρι που κρατούσε «όμηρο» 25χρονη (0.609)
- Πάτρα: Στον εισαγγελέα 49χρονος που χτύπησε άγρια την πρώην του (0.609)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Εμείς και εσείς σε επαφή





