Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης ξεχνάει τέσσερις λέξεις: ΕΥΠ, Predator, Άρειος Πάγος
04/08/2024 - 18:51

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το γεγονός ότι στην κυριακάτικη ανασκόπησή του, δεν είπε κουβέντα για το σκάνδαλο των υποκλοπών εξαπολύει ο Στέφανος Κασσελάκης.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «στο καθιερωμένο κυριακάτικο κατεβατό του -ανασκόπηση της εβδομάδας- ο πρωθυπουργός ξεχνάει τέσσερις λέξεις: ΕΥΠ, Predator, Άρειος Πάγος».
«Ξέρει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο κουκούλωμα στη μεταπολιτευτική Ελλάδα. Και δε θέλει να το υπενθυμίσει ή να το «ξυπνήσει» στις συνειδήσεις των πολιτών», αναφέρει για τον πρωθυπουργό ο Στέφανος Κασσελάκης.
«Αν όντως θεωρούσε δικαίωση το πόρισμα του Αρείου Πάγου (όπως ο ανιψιός Δημητριάδης και ο παραγιός Άδωνις), θα πανηγύριζε για την «απόδοση δικαιοσύνης».
Εκείνος όμως αποσιωπά το θέμα. Γιατί άραγε;
Μα επειδή εκείνος ξέρει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο κουκούλωμα στη μεταπολιτευτική Ελλάδα. Και δε θέλει να το υπενθυμίσει ή να το «ξυπνήσει» στις συνειδήσεις των πολιτών.
Όποιος έχει τα αυτιά ορθάνοιχτα στις παρακολουθήσεις, ξέρει να κλείνει τα μάτια στη συγκάλυψή τους.
Mission accomplished. Επόμενη αποστολή: δικαστική συγκάλυψη Τεμπών.
Ελλάδα 2.0», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε την ανάρτηση Κασσελάκη
Στο καθιερωμένο κυριακάτικο κατεβατό του -ανασκόπηση της εβδομάδας- ο Πρωθυπουργός ξεχνάει τέσσερις λέξεις: ΕΥΠ, Predator, Άρειος Πάγος.
Αν όντως θεωρούσε δικαίωση το πόρισμα του Αρείου Πάγου (όπως ο ανιψιός Δημητριάδης και ο παραγιός Άδωνις), θα πανηγύριζε για την «απόδοση… pic.twitter.com/FhJpOkg5dz
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) August 4, 2024
Πηγή: in.gr
Σχετικά άρθρα
- Νάσος Ηλιόπουλος: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ήδη γράψει τις πιο σκοτεινές σελίδες της σύγχρονης μεταπολιτευτικής ιστορίας» (1.000)
- Φάμελλος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής όταν ο αρχηγός του στρατού παρακολουθούνταν και δεν έχει «ανοίξει ρουθούνι» (1.000)
- Βιτριολικό σχόλιο Κασσελάκη: «Να επαναφέρει ο πρωθυπουργός τον κ. Δημητριάδη και να συνεχίσουν το κοινό έργο τους. Καλή ακρόαση!» (1.000)
- Κεχαγιά για υποκλοπές: Πολιτική η ανακοίνωση του Αρείου Πάγου – Δεν θα δεχτούμε συγκάλυψη (1.000)
- Φάμελλος: Στίγμα στην ελληνική δημοκρατία η απουσία απαντήσεων από το πόρισμα του ΑΠ για τις υποκλοπές (1.000)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Πολιτική

Εμείς και εσείς σε επαφή






