Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – 16-22 Νοεμβρίου 2015
Πηγή: PolisPress newsroom
16/11/2015 - 18:27

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μια πολύ γόνιμη περίοδο οικονομικής ανάκαμψης.

Οι μέρες αυτές θα σας βάλουν σε μία νέα ευνοϊκή κατάσταση που αφορά τα οικονομικά σας. Ίσως να βρείτε τρόπους που θα σας βγάλουν από μια στενωπό όπου σας χάλαγε ακόμη και την οικογενειακή γαλήνη. Η συναισθηματική σας ζωή θα έχει πολλές αλλαγές και αρκετό πάθος και ίσως ζήλιες που θα σας κουράσουν. Η υπερευαισθησία σας θα είναι εκείνο που σας καθορίζει αυτές τις μέρες σε ότι και να κάνετε.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Η συντροφικότητα είναι αυτό που θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση.

Το σύμπαν σας δίνει απλόχερα, ότι πιο καλό γίνεται σε θέματα προσωπικά. Όσοι είστε αδέσμευτοι πολύ πιθανόν αυτή την περίοδο να μπορέσετε να δείτε την ζωή σας μέσα από έναν σύντροφο. Οι συνθήκες ευνοούν και θα πρέπει να δώσετε βάση σε αυτό το θέμα. Βέβαια δεν θα λείψουν και οι δύσκολες στιγμές σε θέματα κυρίως οικονομικά που αφορούν εκκρεμότητες από το παρελθόν που δεν είχαν κλείσει.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές συζητήσεις που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά θέματα.

Βρίσκεστε σε μία πολύ γόνιμη περίοδο που αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Αυτή η βδομάδα είναι από τις πιο συμαντικές στον μήνα Νοέμβριο, ώστε να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν την εργασία σας. Αν βρίσκεστε σε περίοδο αναζήτησης εργασίας, πολύ σύντομα θα βρείτε κάτι που θα σας ταιριάζει και θα αντιπροσωπεύει τα ζητούμενα σας. Δώστε επίσης την προσοχή σας σε ένα θέμα υγείας που υπάρχει σε εκκρεμότητα.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επικοινωνία, θα είναι ένα δυνατό χαρτί στα χέρια σας.

Οι συζητήσεις, οι επαφές, οι συμφωνίες και όλη η επικοινωνιακή δραστηριότητα θα σας φέρει πιο κοντά σε έναν σημαντικό στόχο. Η προσωπική σας ζωή θα βρίσκεται σε ένα πολύ συμαντικό πέρασμα, που θα καθορίσει την μετέπειτα πορεία μιας σχέσης. Αν δεν λυθούν τώρα όλες οι ανασφάλειες και εκκρεμότητες σε μία σχέση, πολύ σύντομα θα απομακρυνθεί από την ζωή σας κάτι πολύ συμαντικό. Βρείτε τον τρόπο να φύγετε από κάθε εμπόδιο.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Τα οικογενειακά θέματα, θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες.

Θα συνεχιστούν οι συζητήσεις σε οικογενειακά θέματα τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως να πρέπει να βρείτε κάποιες λύσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά με άτομα που απομακρυνθήκατε κατά το παρελθόν. Ο Ερμής στον Σκορπιό αναμοχλεύει το παρελθόν και κάνει μία εσωτερική ανασκόπηση των λαθών που έχουν γίνει από εσάς με μέλη από το ευρύ οικογενειακό περιβάλλον. Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν θα σας προβληματίσουν.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικές ανασφάλειες, αλλά και αποθυμμένα από το παρελθόν.

Οι μέρες αυτές θα σας βάλουν σε μία άλλη πραγματικότητα όσον αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ότι δυνατό και ξεκάθαρο θα έχει διάρκεια, οι υπόλοιπες επιλογές σας θα έχουν πολύ σύντομα αποβολή από την καθημερινότητα σας. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε μπροστά σε οικονομικά θέματα που αφορούν το παρελθόν σας. Βέβαια και εκεί θα δείτε ότι ακόμη και στα πιο δύσκολα, θα υπάρξει μία προστασία.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις σας γίνονται πιο εύθραυστες και το συναίσθημα θα μπλέκει με την ύλη.

Νιώθετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και στενές επαφές με τους άλλους. Σε όλα αυτά ώμος θα υπάρχουν πολλά παραμέτρους θέματα που θα σας εμποδίζουν στο να νοιώσετε όμορφα και ολοκληρωμένα όπως θα επιθυμούσατε. Τα οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα ιδίως τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να εμπιστευτείτε κάποιο δικό σας άτομο σε οικονομικές συμφωνίες.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος αυτή, θα σας δώσει χαμένα εδάφη από θέματα που σας απασχολούν.

Μία αρκετά γόνιμη περίοδος για σας είναι αυτή. Ο Ήλιος ακόμη μέσα στο ζώδιο σας, φωτίζει θέματα που σας είχαν προβληματίσει αρκετά. Θα βρεθούν λύσεις και θα έχετε βοήθεια από εκεί που δεν έχετε υπολογίσει. Οι φίλοι θα σας στηρίξουν αρκετά και θα δραστηριοποιηθείτε συλλογικά, παλεύοντας για έναν κοινό στόχο. Βέβαια η προσωπική σας ζωή ακόμη θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Η δύναμή σας αυτή την περίοδο στηρίζεται σε κρυφές δραστηριότητες.

Μία συμφωνία μπορεί να γίνει κάτω από το τραπέζι και πολύ πιθανόν να έχετε βοήθεια σημαντική από ανθρώπους που κατέχουν αξιώματα. Θα θαυμάσουν οι άλλοι τις ικανότητες σας και θα πάρετε πρωτοβουλίες ώστε να φέρετε εις πέρας ένα πολύ συμαντικό σας σχέδιο. Η προσωπική σας ζωή ενώ φαίνεται να λειτουργεί με ηρεμία, θα υπάρξουν κραδασμοί που δεν τους έχετε υπολογίσει και θα σας ξαφνιάσουν.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να πρέπει να ανασυγκροτηθείτε σε κοινωνικό κυρίως επίπεδο.

Το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον αυτή την περίοδο είναι γεμάτο από ενδιαφέρον αφήξεις αλλά και αναχωρήσεις. Βρείτε τις ισορροπίες που θα θέλατε να έχετε με τα πρόσωπα που σημαίνουν κάτι παραπάνω για σας. Θα δεχτείτε εύσημα από άτομα κύρους, αλλά κρατήστε όσο γίνεται χαμηλούς τόνους σε ότι προκύψει. Πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν αντιπάθειες και ζήλιες που όλο αυτό δεν θα είναι υπέρ σας.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα καριέρας σας απασχολούν έντονα και πολλές συζητήσεις θα γίνουν για αυτό.

Οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για ένα διάβημα που έχει να κάνει με επαγγελματικά θέματα. Πολύ πιθανόν πριν καταλήξετε σε μία απόφαση να γίνουν άπειρες συζητήσεις ώστε να μπορέσετε να κάνετε το καλύτερο που θα σας αντιπροσωπεύει. Βέβαια θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες, οι οποίες θα έχουν μία νεφελώδη και προβληματική συνέχεια αν δεν προσέξετε πολύ σε ότι ολοκληρώσετε τώρα.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Προετοιμαστείτε για αλλαγές που θα γίνουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Πολλές συζητήσεις θα γίνουν αυτές τις μέρες που αφορούν την προσωπική σας ζωή αλλά και την επαγγελματική σας καταξίωση. Βέβαια μην περιμένετε να ολοκληρώσετε τα θέματα αυτά σε μικρό χρονικό διάστημα. Θα πάρει χρόνο και ίσως μέσα από αυτή την διαδρομή να βρείτε πολλά λάθη ή σωστά που αγνοούσατε πιο πριν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να βάλετε ένα φρένο σε λάθος συναισθηματικές επιλογές.


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio