Θρίλερ στη Λάρισα: Σε άνδρα ανήκει η σορός – Στο σημείο η μητέρα του αγνοούμενου 39χρονου



17/02/2025 - 15:33

Μεγάλη αγωνία επικρατεί στη Λάρισα μετά τον εντοπισμό σορού κοντά στον Πηνείο ποταμό το μεσημέρι της Δευτέρας (17/2).

Το άψυχο σώμα, που ανήκει σε άνδρα, εντοπίστηκε στην Πέρα Χώρα Τυρνάβου και βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη, οπότε χρειάζεται η λήψη DNA για την ταυτοποίησή του. Σε πρώτη φάση επιχειρείται αναγνώριση μέσω των ρούχων του, τα οποία κατά πληροφορίες φαίνεται πως ταιριάζουν με αυτά που φορούσε ο αγνοούμενος Βασίλης Καλογήρου.

Στο σημείο έχει σπεύσει η προϊσταμένη Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, η οποία είναι μητέρα του 39χρονου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 30 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Τυρνάβου, ο βρέθηκε σε δύσβατο σημείο, κοντά σε κτηνοτροφική μονάδα, και φέρει μπουφάν χρώματος μπλε.

Ο ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας, μαζί με έναν εργάτη, ήταν αυτοί που αντίκρισαν πρώτοι τη σορό, λέγοντας μάλιστα ότι τα σκυλιά του γαύγιζαν επίμονα τις τελευταίες 4-5 ημέρες.

Επί τόπου έχουν σπεύσει αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί. Ιατροδικαστής έχει μεταβεί στο σημείο για να εξετάσει τις συνθήκες θανάτου.

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Τελευταία άρθρα

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio