SUPER 3: «Υπήρξε επαφή με δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία για την ΠΑΕ Άρης»
26/11/2025 - 01:31

Αποκαλυπτικό χαρακτήρα είχε η διαδικτυακή εκπομπή των οργανωμένων οπαδών του Άρη καθώς ο SUPER 3 αποκάλυψε επαφή ανθρώπων του Άρη με μεγάλο επιχειρηματία, με πρωτοβουλία του τελευταίου, έπειτα από το ενδιαφέρον επένδυσης του στην ΠΑΕ Άρης.
Για την ακρίβεια σημειώθηκε ότι στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον του επιχειρηματία, στοιχείο το οποίο δείχνει ότι η υπόθεση βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο αλλά σε κάθε περίπτωση είναι υπαρκτό. Σημειώθηκε επίσης ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας σκοπεύει να προχωρήσει σύντομα σε επαφή με τον Θόδωρο Καρυπίδη.
Στην εκπομπή των οργανωμένων οπαδών τονίστηκε επίσης ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θα πρέπει να υποστηριχθεί στην τεχνική ηγεσία όπως είναι απαραίτητη και η βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας της ομάδας.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ξεψύχησε λέγοντας το «Πάτερ Ημών» κλαίγοντας και παρακαλώντας για τη ζωή της η 75χρονη στη Σαλαμίνα
Πηγή: protothema
Σχετικά άρθρα
- Εθνική Ελλάδας: Πανέτοιμη για το παιχνίδι με την Φιλανδία - Φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση στο Καραϊσκάκη (1.000)
- Τζαμάλ Μάρεϊ: Max επέκταση ύψους 208 εκατομμυρίων δολαρίων για τέσσερα χρόνια (1.000)
- Ντάνι Άλβες: Παίζει ποδόσφαιρο για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του - Βίντεο (1.000)
- Γιαμάλ: Αποκάλυψε το… παρασκήνιο της φωτογραφίας που ο Μέσι τον κρατά στην αγκαλιά του όταν ήταν μωρό (1.000)
- Ο Στεφ Κάρι αναδεικνύει το θέμα του αναλφαβητισμού στο ντοκιμαντέρ «Sentenced» - Δείτε βίντεο (1.000)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Διάφορες ειδήσεις

Εμείς και εσείς σε επαφή





