Προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για το Καλοκαίρι 201605/06/2016 - 22:06


 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Αυτό το Καλοκαίρι είναι γεμάτο αλλαγές σε κάθε βασικό τομέα της ζωής σας. Θα υπάρξουν επίσης μεγάλες ανατροπές σε θέματα που νομίζατε ότι ήταν πάγια ή σίγουρα. Αυτό θα σας κουράσει αρκετά και θα σας γεμίσει με πολύ άγχος γιατί πραγματικά δεν θα ξέρετε πως να λειτουργήσετε την επόμενη μέρα. Μην αφήσετε στην τύχη οικονομικά θέματα και επωφεληθείτε από κάθε νέα πηγή εισοδήματος που θα παρουσιαστεί μπροστά σας. Η προσωπική σας ζωή τον Αύγουστο θα έχει θετική εξέλιξη, αλλά προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να εντείνετε την προσοχή σας για τυχόν παρεξηγήσεις που θα παρουσιαστούν.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Το ξεκίνημα του το Καλοκαίρι σας φέρνει κοντά με πρόσωπα που γνωρίζετε από το παρελθόν. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία ευαίσθητη περίοδο και συνεχίζει να είναι έτσι σχεδόν όλο τον Ιούνιο. Στο τέλος του Καλοκαιριού θα δείτε να δημιουργούνται νέες συνθήκες για την προσωπική σας ζωή και να πεθαίνει το παλιό και φθαρμένο. Για να φτάσετε όμως στον δρόμο για την ευτυχία, θα πρέπει να κάνετε πολλές προσπάθειες ώστε να νοιώσετε την πολυπόθητη ολοκλήρωση. Σε επαγγελματικό επίπεδο φροντίστε αυτό το Καλοκαίρι να βάλετε γερές βάσεις σε ένα νέο διάβημα που θα έχει μέλλον.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Το Καλοκαίρι ξεκινά με δύο ταχύτητες. Από την μία θα βλέπετε κάποια πράγματα να γίνονται εύκολα, γρήγορα και πάνω από όλα στην ώρα τους, από την άλλη θα απογοητευτείτε με την συναισθηματική αστάθεια που θα υπάρχει από την αρχή έως και το τέλος του Καλοκαιριού. Οι εντάσεις με τους άλλους μπορεί να σας φέρνουν σε προβληματισμούς και απογοητεύσεις. Θα δείτε τις επιλογές σας να δικαιώνονται, αν έχετε πάρει υγιείς αποφάσεις. Αν ζητάτε όμως στην ζωή σας κάτι που δεν σας ανήκει δικαιωματικά και δεν σας ταιριάζει, να ξέρετε ότι θα χαθεί οπωσδήποτε από την ζωή σας και μαζί με αυτό οι κάλπικες ελπίδες σας.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού έχει μια ρευστή ενέργεια, που δεν θα σας αφήνει να χαρείτε καταστάσεις όπου θα αποτελέσουν το μέλλον σας. Όλα γύρω σας θα είναι μία μικρογραφία από καταστάσεις του παρελθόντος που θα σας δημιουργούν πισωγυρίσματα και αναστατώσεις. Βέβαια προς το τέλος του Ιουνίου θα αρχίσετε να βλέπετε φως στο τούνελ και θα νοιώθετε χαρά από γεγονότα που θα ξορκίζουν το κακό παρελθόν. Ο Ιούλιος θα σας προστατέψει με κάθε τρόπο και θα υπάρξουν κάποιες οικονομικές απολαβές από πηγές που δεν υπολογίζατε. Το Καλοκαίρι τελειώνει με διάθεση για ταξίδια και αρχή για κάποιο δημιουργικό σας έργο.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Το Καλοκαίρι αυτό θα είναι πραγματικά μία περίοδο δυνατή σε γεγονότα, ιδίως σε ότι αφορά την οικογένεια σας. Δοκιμάζονται οι οικογενειακές σχέσεις και ίσως να πρέπει να ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με ένα ακίνητο. Γενικά θα υπάρχει ένα παρασκήνιο που θα σας προβληματίζει έως τα μέσα του Καλοκαιριού. Από τις 15 περίπου Ιουλίου θα δείτε να εξελίσσονται κάποια ευχάριστα γεγονότα που θα αφορούν τις σχέσεις σας με τους άλλους. Η ενέργεια που θα υπάρχει κοντά σας την περίοδο των γενεθλίων σας, θα σας κάνει πολύ ξεχωριστούς στον κοινωνικό σας κύκλο. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, στις 2 Αυγούστου, θα σας δώσει τύχη σε ότι νέο ξεκινήσετε.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Καλοκαιράκι ξεκινά με πολλές υποχρεώσεις που αφορούν θέματα οικογενειακά και ίσως να υπάρξουν αναστατώσεις σε αυτό τον τομέα. Η υπομονή σας είναι αρκετά μεγάλη και πολύ πιθανόν να εκπλήξετε τους άλλους για την [ εκπαίδευση ] αυτή που έχετε πάρει από την ζωή. Ο Ιούλιος σας γεμίζει ενέργεια και απολαμβάνετε την κοινωνική σας θέση. Οι άνθρωποι που μπαίνουν τώρα στην ζωή σας, ήρθαν για να μείνουν και να σας γεμίσουν με υγιή συναισθήματα. Ο Αύγουστος θα είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας που θα ανατρέψει τα κατεστημένα, θα σας δώσει Νέες προοπτικές στην ζωή σας και θα διώξετε ότι παλιό και φθαρμένο.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Η περίοδος που αφορά κυρίως τους δύο πρώτους μήνες του Καλοκαιριού, θα αποδιχθεί ένας νευραλγικός τομέας στα οικονομικά όπου χρειάζονται ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή. Επαγγελματικά θέματα θα προκίψουν σε μορφή ευκαιριών, όπου θα έχετε να πάρετε κάποια σημαντικά οφέλη, όχι απαραίτητα οικονομικά. Ο Ιούλιος είναι μία περίοδος γεμάτη με συναισθηματικά γεγονότα, που θα σας δώσουν εσωτερική δύναμη και χαρά. Ο Αύγουστος θα είναι ο κατ εξοχήν πολυπλοκότερος μήνας του Καλοκαιριού, όπου θα σας βάλει σε ένα περίεργο επικοινωνιακό παιχνίδι με τους άλλους. Ο έρωτας θα έχει δυσκολίες.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που σας δίνει πολύ ενέργεια, αλλά δυστυχώς δεν θα την διοχετεύετε πάντα στη σωστή κατεύθυνση. Βρείτε λοιπόν αυτό που θα σας κάνει να ηρεμίσετε τα πάθη σας και φροντίστε να έχετε αρκετή λογική στην αυτοπεποίθηση σας. Τα ταξίδια θα έχουν μία ξεχωριστή θέση αυτή την περίοδο και έτσι θα τα χαρείτε με κάθε τρόπο. Αν πρέπει να πάρετε επαγγελματικά ρίσκα, να τα αποφύγετε αυτή την περίοδο, εκτός και να έχετε μελετήσει πολύ καλά τα συγκεκριμένα θέματα. Τον Αύγουστο η κοινωνικότητα σας θα είναι πολύ έντονη, βάζοντας σε δράση ότι σας αντιπροσωπεύει. Το Καλοκαίρι τελειώνει με οικονομικές αναστατώσεις.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Το Καλοκαιράκι ξεκινά με προβλήματα που θα σας κάνουν αρκετά επιρρεπείς σε αλλαγές και διάλυση μιας σχέσης που σας τυραννά το τελευταίο διάστημα. Μάταιο να προσπαθείτε να δώσετε την δική σας συναισθηματική πινελιά, όταν ο σύντροφος σας δεν συντονίζεται με τις ανάγκες σας. Τον Ιούλιο θα προσπαθήσετε να ανακάμψετε από τα γεγονότα και την ένταση της προηγούμενης περιόδου. Από τις 15 του Ιουλίου θα μπείτε σε Καλοκαιρινή διάθεση και γίνεστε πιο ενθουσιώδεις και εξωστρεφής. Ο Αύγουστος στο ξεκίνημα του, σας δίνει χαρά μέσα από ταξίδια και φιλικές επαφές, ενώ ο έρωτας βρίσκεται κοντά σας. Προσοχή στις τελευταίες μέρες του Καλοκαιριού.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρθε το Καλοκαίρι του 2016 και θα τοποθετήσει στην πορεία της ζωής σας, μία σημαντική περίοδο ανασχηματισμού. Πολλά θέματα που είχαν μια συγκεχυμένη μορφή, τώρα θα αποκτήσουν δυναμική και ταυτότητα. Ο Ιούνιος θα σας αναστατώσει με επαγγελματικά θέματα και έτσι το επόμενο διάστημα πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες αναγκαίες αλλαγές πάνω σε αυτό τον τομέα. Τον Ιούλιο θα αποκτήσει πνοή η κοινωνικότητα σας και νέα πρόσωπα θα μπουν στην ζωή σας. Ο έρωτας καλά κρατά και σας κάνει να σκεφτείτε την ευνοϊκή εξέλιξη στην είδη υπάρχουσα σχέση σας. Ο Αύγουστος έχει αρκετό παρασκήνιο και για τον λόγο αυτό να προσέχετε τα λόγια σας, που πιθανόν να παρερμηνευτούν.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Καλοκαίρι ξεκινά με ένταση που μεταφράζεται σε συναισθηματικό μπλοκάρισμα λόγο συνθηκών. Οι άλλοι δεν θα μπορέσουν να κατανοήσουν τις ανάγκες σας και έτσι οι ρίξεις θα είναι αναπόφευκτες μέσα στον Ιούνιο. Η επαγγελματική σας πορεία παίρνει νέα ώθηση κυρίως τον δεύτερο μήνα του Καλοκαιριού. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, να γνωρίσετε τον σύντροφο που θα σας εκφράζει και θα σας γεμίζει χαρά. Τον Αύγουστο θα έχετε πολύ καλά τοποθετημένο στο μυαλό σας το πλάνο που θα κινηθείτε το επόμενο διάστημα, όπου θα έχετε πολύ μεγάλη πιθανότητα να κατακτήσετε ακόμη και τα πιο δύσκολα σχέδια.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Το Καλοκαίρι ξεκινά με δυνατές συγκινήσεις, ένταση, πάθη και ίσως οικογενειακά προβλήματα που πρέπει άμεσα να βρουν λύσεις. Μία σχέση, ένας αρραβώνας ή γάμος στο τέλος του Ιουνίου θα αποδειχθεί η δύναμη που θα σας ανεβάσει συναισθηματικά και θα υπάρξει διάρκεια στο χρόνο. Νέοι φίλοι μπαίνουν στην ζωή σας, στην καρδιά του Καλοκαιριού και φροντίζουν την ψυχολογία σας. Ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού θα είναι αρκετά περίπλοκος για σας. Οι αυξημένες υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να μπείτε πολύ γρήγορα στο φθινοπωρινό πρόγραμμα και στην ανάληψη νέων υποχρεώσεων.


Σχετικά άρθρα

  • Unique Post

Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio