ΝΟEΜΒΡΙΟΣ …Ο ΜHΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛAΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜEΝΑ
Πηγή: PolisPress newsroom
26/10/2016 - 15:13

karta16

Τηλ. 6955 240 480


ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας αυτός είναι πολύ σημαντικός σε ότι αφορά την οικονομική σας ασφάλεια. Οι συνθήκες άλλοτε θα σας ενθαρρύνουν στο να προχωρήσετε σε νέα δυνατά οικονομικά βήματα και άλλοτε θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Καινούριοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας και θα φέρουν διαφορετικές συνθήκες στην καθημερινότητα σας, από αυτές που μέχρι τώρα είχατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί πολύ έντονα και οι συζητήσεις που θα γίνουν αυτή την περίοδο με τον άνθρωπό σας, θα σας τονώσουν ψυχολογικά. Αν είστε μόνοι, ίσως να εντείνετε τις προσπάθειες σας για μία νέα γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο, ή με τρόπο που πρωταρχικής σημασίας θα παίξει η επικοινωνία. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα μέσα στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους σε προσωπικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Νοέμβριος είναι μήνας αρκετής δουλειάς για πολλούς από σας. Αν συναντάτε εμπόδια στις προσωπικές σας σχέσεις, καλό είναι να αφήσετε στους άλλους τις πρωτοβουλίες όπου θα σας δείξουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Τα ταξίδια θα είναι στα άμεσα πλάνα σας, ενώ για κάποιους από σας θα υπάρχουν πνευματικές επιτυχίες. Τα οικονομικά θα αποτελέσουν θέμα συζήτησις με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσωπική σας ζωή έχει κάποια μικρά ή μεγάλα προβλήματα, που με μία ειλικρινή επικοινωνία κυρίως από την πλευρά σας, θα μπορέσετε να εξομαλύνετε τις δυσκολίες. Από τις 12 του μήνα, η Αφροδίτη στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων, γλυκαίνει κατά ένα μέρος τις εντάσεις που υπάρχουν. Τα οικονομικά θέματα μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, θα έχουν ευνοϊκή πορεία και βοήθεια από πηγές που δεν υπολογίζατε.

ΛΕΩΝ

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα σας απασχολήσουν οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Για εσάς που δεν έχετε μία σίγουρη επαγγελματική στέγη, θα υπάρξουν στα μέσα του μήνα κάποιες εξελίξεις που θα ευνοηθείτε αρκετά και στα οικονομικά. Ο τομέας που θέλει προσοχή είναι εκείνος που αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις και ιδίως τον γάμο ή μία συνεργασία. Μείνετε μακριά από τις εντάσεις, με την λογική και την υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας ιδιαίτερα δημιουργικός μήνας θα είναι ο Νοέμβριος για σας. Πολύ πιθανόν να τακτοποιήσετε πολλά οικονομικά και οικογενειακά θέματα, στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Η εργασία σας θα έχει άνοδο και σταθερότητα σε ότι αποφασίσετε. Η Πανσέληνος στις 14 του Νοέμβρη στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει ολοκλήρωση σε κάποιο πνευματικό,  έργο, ή κάποιο ταξίδι που αφορά σπουδές και διδασκαλία.

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία σας τον μήνα αυτό, θα σας δώσει ότι χρειάζεστε ώστε να έρθετε πιο κοντά με δικά σας άτομα, να βρείτε νέα χόμπι και να ταξιδέψετε. Ο Δίας βρίσκεται από τον Σεπτέμβριο στο δικό σας ζώδιο και σας προσφέρει την εύνοια του. Φροντίστε να έχετε σαφή σχέδια για το μέλλον, γιατί όλα θα δρομολογηθούν μέχρι το τέλος του χρόνου. Νομικές υποθέσεις θα έχουν καλή έκβαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Νοέμβριος για σας θα είναι πολύ σημαντικός από κάθε άποψη. Ο μήνας των γενεθλίων σας, θα σας κάνει να βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής και να δημιουργείτε με την παρουσία σας αίσθηση. Βέβαια θα πρέπει να προσέξετε τις οικογενειακές ευθύνες και υποχρεώσεις από τις 9 του μήνα, όπου θα δημιουργούν εντάσεις με δικά σας άτομα. Η Πανσέληνος στις 14, απέναντι από το ζώδιο σας, αναστατώνει τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο σας, θα έχει μία ανανεωτική επιρροή στα προσωπικά σας γύρω στις 5 του μήνα. Βρίσκεστε σε περίοδο που οι υποχρεώσεις σας είναι πολύ αυξημένες λόγο καινούριων συνθηκών στην ζωή σας. Ο μήνας αυτός δεν σας αφήνει περιθώρια να ηρεμίσετε, ενώ θα δέχεστε συνέχεια νέες προκλήσεις. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 29, ανοίγει τον δρόμο για κάτι καινούριο και ελπιδοφόρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσωπική σας ζωή αν και έχει περάσει από κάποιες διακυμάνσεις, από τις 12 του μήνα θα έχετε σύμμαχο την Αφροδίτη. Αυτό σημαίνει ότι η συναισθηματική σας ζωή θα σας δώσει στιγμές χαράς και ανανέωσης. Η Πανσέληνος στις 14, θα ενισχύσει την εύνοια σε ότι αφορά τον έρωτα, βάζοντας στην άκρη τις αμφιβολίες για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οικονομικές αναστατώσεις στο τέλος του μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πλούσια και πολύ πιθανόν να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν. Ο Άρης από τις 9 του μήνα θα σας ακολουθεί και θα σας γεμίζει με ενέργεια που θα πρέπει όμως να την διοχετεύετε στην σωστή κατεύθυνση. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις όταν πιέζεστε από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Η προσωπική σας ζωή έχει κάποιες δυσκολίες που θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας αυτός θα έχει ένα σημαντικό προβάδισμα σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία σας με τους άλλους. Βρείτε τον τρόπο να λύσετε πολλές εκκρεμότητες που υπάρχουν, διότι οι συνθήκες θα είναι πολύ ευνοϊκές ιδίως στην αρχή του μήνα. Από τις 9 του Νοέμβρη ο Άρης στον Υδροχόο θα σας δώσει πολύ ενέργεια σε επαγγελματικά θέματα, αλλά επίσης θα σας γεμίσει με άγχος και ανασφάλειες.


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio