«Νευροαναπτυξιακές Διαταραχές στην Παιδοψυχιατρική» ημερίδα στο Γ.Ν.Π.Α «Π. & ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ»
Πηγή: PolisPress newsroom
26/10/2015 - 14:35

Το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Γ.Ν.Π.Α «Π. & ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ», διοργανώνει ημερίδα, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και ώρα 9:00 στο Ξενοδοχείο Titania, (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα), στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Λειτουργία (Ολοκληρωμένου) Παιδοψυχιατρικού Τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Αγλαΐα Κυριακού»” το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και Εθνικούς Πόρους.
Την έναρξη της Ημερίδας θα κηρύξει η Συντονίστρια Διευθύντρια του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος κα. Καραγιάννη και χαιρετισμούς θα απευθύνουν Εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ο.Τ.Α. και Κοινωνικών Φορέων.
Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους, πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι φορέων της Υγείας, Παιδείας και Δικαιοσύνης.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις Νευροαναπτυξιακές Διαταραχές στην Παιδοψυχιατρική, για διασπαστικές διαταραχές – ΔΕΠ-Υ παιδιών & εφήβων, για διαταραχή του λόγου, οικογένειες παιδιών με ΔΑΦ, και ποικίλα άλλα θέματα νευροαναπτυξιακής φύσης .
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του τμήματος στο 2132009402 καθώς και με τη διοργανώτρια εταιρεία στο 6932400102.


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Υγεία

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio