Οι προβλέψεις του μήνα
Πηγή: PolisPress newsroom
26/01/2015 - 20:50
Αλεξάνδρα Καρτά

Αλεξάνδρα Καρτά

ΠΡΟΒΛEΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

 

 

ΚΡΙΟΣ


Ο δεύτερος μήνας της χρονιάς, θα σας δώσει την δυνατότητα φροντίσετε τα επαγγελματικά σας θέματα και να δείτε με περισσότερη ευελιξία νέες προτάσεις που θα σας γίνουν. Οι πλανητικές συνθήκες θα ευνοήσουν το πρώτο δεκαήμερο ώστε να βρείτε τις απαιτούμενες συνθήκες που χρειάζονται για να κάνετε κάτι συμαντικό, με την βοήθεια ανθρώπων που θα σας φροντίσουν για να φτάσετε στον στόχο σας. Η Νέα Σελήνη στις 8, θα φέρει νέες γνωριμίες και θα σας κάνει πιο κοινωνικούς. Οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες και για συναισθηματικές σχέσεις, όπου μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρχουν ευκαιρίες για γνωριμίες, από εκεί που δεν το περιμένατε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Φεβρουάριος θα είναι για σας ο μήνας των ξεκαθαρισμάτων, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική σας πορεία. Βέβαια στην αρχή του μήνα, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες ώστε να δραστηριοποιηθείτε και να προωθήσετε θέματα σπουδών, να έρθετε σε επαφή με νομικά πρόσωπα που σας δώσουν λύσεις σε προβλήματα σας. Τα ταξίδια θα είναι μία από τις σκέψεις σας, όπου θα υλοποιηθούν με πολύ καλές συνθήκες. Η μέρα των ερωτευμένων, ίσως να σημαίνει για σας την έναρξη σε κάτι που θεωρείτε πολύ συμαντικό για την συναισθηματική σας πορεία. Η Πανσέληνος στις 22, θα φροντίσει την ερωτική σας ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα μπορέσετε τον μήνα αυτό, και ιδίως στις αρχές του, να πυροδοτήσετε θέματα που ο Ιανουάριος σας είχε καταστείλει και εξαφανίσει από τις επιθυμίες σας. Η προσωπική σας ζωή θα πάρει και πάλι χρώμα, ενώ αν είστε αδέσμευτοι, θα μπορέσετε να φλερτάρετε, να νοιώσετε την χαρά και την προσμονή για κάτι πραγματικά συμαντικό που αξίζει να μπει στην ζωή σας. Κατά την διάρκεια του μήνα, θα έχετε το μυαλό σας στραμμένο σε οικονομικές υποθέσεις που από ότι φαίνεται θα ολοκληρωθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τελειώνοντας ο μήνας θα σας προβληματίσει για κάποιο οικογενειακό θέμα, όπου θα πρέπει να το ρυθμίσετε με την βοήθεια κάποιου ειδικού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιανουάριος σας άφησε μια πικρή γεύση σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Τώρα καλείστε να επανεξετάσετε τα θέματα που χρειάζονται άμεση λύση. Οι φίλοι βρίσκονται κοντά σας και προσπαθούν να σας βοηθήσουν ουσιαστικά στο να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Αν για κάποιους λόγους είστε γεμάτοι με προβλήματα που σας τα έχουν προκαλέσει άδικα πρόσωπα μέσα από την οικογένεια, ίσως βρεθούν οι λύσεις που περιμένατε γύρω στις 6 με 10 του μήνα. Στο τέλος του Φεβρουαρίου, θα δείτε σημαντικά να αλλάζει η διάθεσή σας. Κάποιο ταξίδι που θα πραγματοποιήσετε την περίοδο αυτή, θα σας δώσει θετική ενέργεια ώστε να αντιμετωπίσετε με δύναμη τις αντιξοότητες.

 

ΛΕΩΝ

Οικογενειακές υποχρεώσεις εξακολουθούν να απασχολούν ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Ίσως να πρέπει να φροντίσετε κάποιο μέλος της οικογένειας σας με προβλήματα υγείας ή θέματα άλλα που με δυσκολία θα πάψουν να υφίσταται. Βέβαια η Νέα Σελήνη στις 8 του μήνα, θα σας κάνει πιο συναισθηματικούς και πολύ πιθανόν να θελήσετε να κάνετε νέο διάβημα στην προσωπική σας ζωή. Αν πρόκειται να κάνετε μία οικονομική κίνηση, θα πρέπει να την σκεφτείτε πρώτα πολύ καλά και μετά να προχωρήσετε σε τελική απόφαση. Η Πανσέληνος στις 22, θα σας κάνει λίγο απρόσεκτους σε υλικά θέματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος θα σας αποζημιώσει σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Ότι καθυστερήσεις και αναβολές συνέβαιναν το προηγούμενο μήνα, τώρα θα δείτε τα θέματα αυτά να τακτοποιούνται και να ολοκληρώνονται. Βρίσκεστε σε μία πολύ δραστήρια περίοδο με πολλές επαγγελματικές και κοινωνικές επαφές. Καινούρια άτομα θα μπουν στην ζωή σας, με απώτερο σκοπό να σας βοηθήσουν σε σημαντικά θέματα που σας αφορούν. Η Πανσέληνος στις 22 του μήνα θα σας φανερώσει την αγάπη που τόσο πολύ θέλετε να προσεγγίσετε από έναν σύντροφο. Επαγγελματικές επιτυχίες θα υπάρξουν στο τέλος του μήνα.

ΖΥΓΟΣ

Το οικογενειακό περιβάλλον θα έχει μία πολύ έντονη επιρροή απάνω σας, λόγο κάποιων θεμάτων που πρέπει να λυθούν μέσα σε αυτόν τον μήνα. Ίσως να πρέπει να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας για ένα θέμα που αφορά άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σας. Η εργασία και η οικονομική σας υπόσταση, θα έχει μία έντονη ενέργεια που θα σας δημιουργεί ανησυχία. Οι συνθήκες που αφορούν τα οικονομικά ζητήματα θα είναι απαιτητικές και δύσκολες στο να ολοκληρωθούν. Καλό είναι να μην ρισκάρετε σε υλικά θέματα κατά την διάρκεια όλου του μήνα. Στις 22, η Πανσέληνος εντείνει θέματα υγείας και πιθανόν να είστε επιρρεπείς σε ιώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μήνας εντάσεων και διεκδικήσεων θα αποδειχθεί ο Φεβρουάριος για σας. Βάλετε λίγο φρένο στην αστείρευτη ενέργεια σας, γιατί πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να χαλιναγωγήσετε τα ένστικτά σας. Ο έρωτας, το πάθος, η ζήλια, θα σας χαρακτηρίζουν έντονα αυτή την περίοδο. Βέβαια θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ο τρόπος που διεκδικείτε τα προσωπικά σας θέματα, ίσως να μην είναι ο καταλληλότερος. Η Πανσέληνος στις 22 στο ζώδιο της Παρθένου, φροντίζει τις συναισθηματικές σας ανάγκες και πολύ πιθανόν να έρθετε πολύ κοντά με τον άνθρωπό σας, ή να ξεκινήσετε μία νέα σχέση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως ο μήνας αυτός θα σας κάνει πολύ δυνατούς, αν μπορέσετε να νικήσετε τους φόβους σας και τους φανερούς ή κρυφούς εχθρούς σας. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη περίοδος που θα έρχεστε συνέχεια σε εσωτερικές συγκρούσεις, ενώ θα βρίσκεστε σε μία αναζήτηση της προσωπικής σας ολοκλήρωσης. Αν είτε δεσμευμένοι, γύρω στις 10 του μήνα, θα μπορέσετε να βρείτε την ολοκλήρωση με τον σύντροφο σας. Ένα ταξίδι, ένα μήνυμα μία συζήτηση, θα γίνουν η αιτία να βρείτε νόημα σε μία πολύ στενή σχέση. Στις 22 του μήνα, η Πανσέληνος στον τομέα που έχει να κάνει με την καριέρα σας, σας προτρέπει σε ολοκλήρωση των στόχων σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα είναι πολύ δημιουργικό και πολύ πιθανόν να ζήσετε με ένταση στην προσωπική σας ζωή. Οι δύσκολες μέρες έχουν τελειώσει για σας και ο μήνας αυτός θέλει να σας αποζημιώσει όσο περισσότερο γίνεται. Κάποιο οικονομικό θέμα θα σας κάνει αισιόδοξους και αυτό θα έχει σχέση κυρίως με το τελικό αποτέλεσμα. Βέβαια το τελευταίο μέρος του μήνα θέλει λίγο προσοχή σε ότι αφορά την διαχείριση των υλικών αγαθών και γενικά τις αγορές και τις επενδύσεις. Στις 22 του μήνα, η Πανσέληνος σας κάνει αρκετά αισιόδοξους και ίσως να βρείτε καινούριες ιδέες σε θέματα που είχαν παραμείνει παγωμένα στον χρόνο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας, σας βρίσκει αρκετά ανανεωμένους και λαμπερούς. Βρίσκεστε σε μία περίοδο πολύ θετική, κυρίως στα προσωπικά σας θέματα, που για ένα διάστημα είχαν σταματήσει να σας δίνουν χαρά. Οι πρώτες μέρες του μήνα σας φέρνουν νέα πρόσωπα στην ζωή σας και πολύ πιθανόν να βρεθείτε κοντά με εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες ως προς την δημιουργία συναισθηματικής σχέσης. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο είναι γεμάτο με κοινωνικότητα, επαφές και μηνύματα που σας κάνουν να νοιώθετε ολοκλήρωση. Βέβαια να προσέχετε τον εργασιακό χώρο, όπου εκεί θα υπάρχουν κάποιες εντάσεις και ίσως αντιζηλίες.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτός ο μήνας είναι ένας καλός σας σύμμαχος. Πολύ πιθανόν την ημέρα των ερωτευμένων θα μπορέσετε να είστε κοντά με τον άνθρωπο της ζωής σας. Όλο το πλανητικό σκηνικό μιλά για συναισθηματική ολοκλήρωση και αγάπη χωρίς εκπτώσεις. Οι φίλοι θα βρίσκονται κοντά σας και θα μπορέσετε να μοιραστείτε με εκείνους την χαρά σας. Στις 22 η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, σας γεμίζει με ρομαντισμό και οι αδέσμευτοι Ιχθύες θα έχουν μία μεγάλη και ευχάριστη ανατροπή στην ζωή τους. Ίσως να μην περιμένετε κάποια πράγματα να συμβούν σύντομα, λόγο της βαριάς ψυχολογίας που είχατε το περασμένο διάστημα. Αυτό όμως θα ανατραπεί ευχάριστα.


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio