Οι προβλέψεις για τον Αύγουστο 2016 από την Αλεξάνδρα Καρτά27/07/2016 - 17:34

karta16

Τηλ. 6955 240 480


Ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού, είναι μία περίοδος όπου θα νοιώθουμε όλοι μία αναμονή γεγονότων, που δεν θα μπορούμε να τα προσδιορίσουμε. Αλλαγές σε θέματα προσωπικά, επαγγελματικά, οικογενειακά, όπου θα γίνουν πιο συγκεκριμένα και αισθητά προς το τέλος του μήνα. Οι νέες συνθήκες θα έρθουν και θα καλύψουν κάθε αντίπαλη σκέψη, και θα διαμορφώσουν τα νέα δεδομένα στην ζωή όλων.


 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού σας βρίσκει ανανεωμένους. Η νέα Σελήνη στο Λιοντάρι στις 2 του μήνα, σας κρατά σε μία ερωτική διάθεση. Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη και σας δίνει δύναμη και αρκετές ευκαιρίες κυρίως σε επαγγελματικά θέματα. Βέβαια το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα έχει μία περίεργη δυναμική, όπου θα σας κρατά σε αναμονή και αμφιβολία σε θέματα που πρέπει να τακτοποιήσετε και είναι αρκετά σοβαρά.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Ο Αύγουστος θα έχει μία ερωτική εικόνα στην ζωή σας. Ιδίως το πρώτο δεκαπενθήμερο θα είναι πολύ ιδιαίτερο, λόγο ότι η Αφροδίτη θα σας χαμογελά από το φιλικό για σας ζώδιο της Παρθένου. Ο Άρης εγκαταλείπει τον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων και έτσι ευνοείται το έργο της Αφροδίτης, χωρίς να υπάρχουν εμπόδια στον δρόμο της. Βέβαια θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας και τις ψυχικές μεταπτώσεις καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας απαιτητικός μήνας για σας. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε ποικιλόμορφα γεγονότα που θα σας γεμίζουν με άγχος και ανασφάλεια. Αν είχατε μία σχετική ηρεμία στην προσωπική σας ζωή, αυτή η περίοδος θα σας εγκαταλείψει για ένα διάστημα. Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση σε ότι καινούριο θα παρουσιαστεί γιατί ο Αύγουστος αναμοχλεύει παλιές καταστάσεις και σας ξεκαθαρίζει το τοπίο, αλλά μέσα από γεγονότα που σας πιέζουν.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε και ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού για να σας δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Και αυτό σημαίνει ότι θα νοιώσετε για λίγο ότι κάτι δεν κάνετε σωστά, παρότι προσπαθείτε με πολύ καλή διάθεση για το καλύτερο. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος σας θα βρίσκονται με αγάπη δίπλα σας, αλλά όταν θα τους χρειαστείτε, για κάποιους λόγους δεν θα τους έχετε πλάι σας. Κάνετε ένα δίκαιο απολογισμό αυτό τον μήνα, που μάλλον θα αποδιχθεί η πιο κατάλληλη περίοδος.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Ο μήνας αυτός που χαρακτηρίζει και τα γενέθλια σας, θα είναι πολύ σημαντικός. Η νέα Σελήνη στις 2 στο ζώδιο σας, θα φέρει νέα γεγονότα που θα σας εκφράζουν απόλυτα. Πολλοί από εσάς θα ξεκινήσετε μία σχέση, θα αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση, θα κάνετε κάτι που θα σας δώσει χαρά και ενέργεια. Βέβαια η αχίλλειος πτέρνα του μήνα θα είναι τα οικονομικά σας, όπου θα παρουσιάζονται διάφορα απρόβλεπτα γεγονότα.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι καθοριστικός μήνας για την πορεία σας. Βέβαια τις ενδείξεις τις έχετε εδώ και αρκετούς μήνες, για ότι προκύψει αυτό το διάστημα. Οι πλανήτες που θα σας στηρίζουν αυτή την περίοδο είναι ο Ερμής η Αφροδίτη και ο Δίας, όπου θα σας τονώνουν την αυτοπεποίθηση σας όταν αυτό είναι αναγκαίο. Η οικογένεια και η προσωπική ζωή δεν θα μείνει χωρίς αλλαγές, ιδίως σε εκείνους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Βρίσκεστε σε μία συνεχομένη κίνηση και τα μικρά ταξίδια θα σας ανανεώσουν. Νέα άτομα μπαίνουν στην ζωή σας και ίσως να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας φέρουν χαρά και τύχη. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία στασιμότητα ή μπορεί να προκληθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Προσέξτε λοιπόν πολύ αυτό το διάστημα το τι θα μεταφέρεται με λόγια και γραπτά μηνύματα, γιατί θα υπάρξουν προβλήματα.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται σε μία πολύ καλή περίοδο. Ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού σας έχει επιλέξει για να σας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς και δοτικούς με τους άλλους. Νέες προτάσεις θα υπάρξουν στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και ίσως πολύ γρήγορα να επωφεληθείτε από κάποια σημαντική αλλαγή. Προς το τέλος του μήνα προσέξτε τον οικονομικό σας τομέα. Μην συμβουλευτείτε ανθρώπους που δεν έχουν καθαρή συνείδηση.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος είναι για σας ένας μήνας γεμάτος από εμπειρίες, γεγονότα, νέα πρόσωπα, ταξίδια, αλλά και ανατροπές όταν πλέον θα αποχωρεί. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε ανανέωση και ίσως να υπάρξουν κάποιες αποφάσεις που θα έπρεπε να είχατε πάρει καιρό πριν. Αν είστε σε περίοδο όπου η επαγγελματική σας καταξίωση σας απασχολεί, θα πρέπει να σκεφτείτε πάρα πολύ πριν αποφασίσετε για το μέλλον σας, γιατί παραμονεύουν στο τέλος του μήνα κίνδυνοι.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αύγουστος σας βρίσκει επικοινωνιακούς και σας χαρίζει ευστροφία σε οικονομικά ζητήματα. Τα ταξίδια θα έχουν να σας δώσουν κάτι ιδιαίτερο και πολύ πιθανόν να θελήσετε να διευρύνετε τους πνευματικούς ορίζοντες σας. Αλλά ο μήνας αυτός δεν έχει μόνο την πολύ καλή πλευρά του. Κρύβει ένα πολύ έντονο παρασκήνιο που θα πρέπει να το κατανοήσετε γρήγορα. Αυτό μπορεί να προέρχεται από αγαπημένα πρόσωπα που εμπιστευόσασταν.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τέλος του Καλοκαιριού έχει να σας δώσει λίγο ξεγνοιασιά. Αν και υπάρχει ακόμη πολύ πίεση στην ζωή σας, κάποιοι τομείς έχουν αρχίσει και ανασυγκροτούνται. Η προσωπική σας ζωή είναι εκείνη που θα σας δώσει ένα δυνατό αναζωγονιτικό φως. Η Πανσέληνος του Αυγούστου στο ζώδιο σας στις 18, σας κάνει να ξεχωρίσετε και να λάμψετε. Πολύ πιθανόν κάποια άτομα να έρθουν κοντά σας για να σας προσφέρουν μια υλική ή ηθική υποστήριξη.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Ο Αύγουστος θα είναι ένας αρκετά απαιτητικός μήνας για σας. Θα μπείτε στην διαδικασία να αλλάξετε εκ θεμελίων την προσωπική σας ζωή και ιδίως όσοι από εσάς έχετε αφήσει να σας καθοδηγούν λάθη από το παρελθόν. Βγείτε από την στενωπό των επιλογών που είχατε κάνει στο παρελθόν, γιατί οι συνθήκες της ζωής σας θα είναι τώρα εντελώς διαφορετικές. Στο τέλος του μήνα θα πρέπει να δείξετε υπομονή και ηρεμία σε γεγονότα που θα συμβούν.


Σχετικά άρθρα

  • Unique Post

Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio