Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – από 28 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2016
Πηγή: PolisPress newsroom
22/03/2016 - 18:05

 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Οι συνθήκες για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα είναι κατάλληλες

Ο Απρίλιος θα κάνει την είσοδο του με πολύ καλές προοπτικές ώστε να βρείτε λύσεις σε ένα νέο επαγγελματικό διάβημα. Όλα θα εξαρτηθούν με το πόσο καλά θα χειριστείτε τις καταστάσεις και τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Πολύ πιθανόν να έχετε κατά νου και κάποιες άλλες αλλαγές στην ζωή σας, που από ότι φαίνεται βρίσκονται και αυτές πολύ κοντά. Κάποια μικρά προβλήματα στην αγάπη.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Μην σκορπίζετε τις δυνάμεις σας σε λάθος δρόμους

Οι πρώτες μέρες του Απριλίου, έχουν να σας δώσουν συμαντικές ευκαιρίες σε προσωπικά θέματα. Μην θεωρείτε όμως ότι οι άλλοι σκέφτονται το ίδιο με σας. Οι διαφορετικές αντιλήψεις σε βασικά θέματα θα σας εξουθενώσουν ψυχικά και θα αναρωτηθείτε για πολλά πράγματα που θεωρούσατε ότι κατείχαν γερές βάσεις σε μία σχέση σας. Βέβαια δεν θα είναι όλα δύσκολα, και θα υπάρχουν πάντα δικλίδες ασφαλείας για το κάθε τι.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλά θέματα που σας απασχολούν θα συζητηθούν και θα μπουν σε νέες βάσεις

Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ σημαντική για θέματα που αφορούν υποθέσεις που έχουν να κάνουν με κοινωνικό έργο. Μπορεί να κάνετε κάποιο εθελοντισμό, να προσφέρετε τις γνώσεις σας χωρίς οικονομικό όφελος και να φροντίσετε την ψυχολογία κάποιων ανθρώπων. Η προσωπική σας ζωή θα έχει μία συναισθηματική φόρτιση όπου θα βρίσκεται ανάμεσα σε εντάσεις και σιωπές που προκαλούν πολλά ερωτηματικά.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλα εξαρτώνται από το πόσο καλά έχετε ρυθμίσει τις καταστάσεις

Αυτές οι μέρες είναι μία προέκταση κάποιων θεμάτων που σας έχουν μπλοκάρει την ενέργεια σας. Θα πρέπει λοιπόν να δείτε με μεγαλύτερη προσοχή τα επιμέρους και ακόμη τις λεπτομέρειες που αφορούν την προσωπική σας ζωή και τα πρόσωπα που βρίσκονται περισσότερο κοντά σας. Οι ευκαιρίες για να βελτιώσετε δεν θα λείπουν, αλλά μπορεί να παρασυρθείτε σε υπεραισιοδοξία που θα σας κάνει να βλέπετε λάθος τις καταστάσεις.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Η προσωπική σας ζωή, θα σας κάνει ανήσυχους για το αποτέλεσμα μιας επιλογής

Οι μέρες αυτές θα είναι αρκετά συμαντικές για τα προσωπικά σας θέματα. Από την μία θα έχετε μια διάθεση να φύγετε μακριά από ότι σας έχει πιέσει το τελευταίο διάστημα, από την άλλη οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές ώστε να συζητήσετε και να λυθεί η παρεξήγηση με άτομο της καρδιάς σας. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε, αυτή η περίοδος είναι πολύ καλή για κάτι τέτοιο και πολύ πιθανόν η παραμονή σας μακριά από τον τόπο σας να φέρει τύχη.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μέρες αυτές θα σας δώσουν ευκαιρίες σε οικονομικό και συναισθηματικό τομέα

Τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο για σας. Η αισιοδοξία δεν σας εγκαταλείπει και ας έχετε περάσει αρκετές δυσκολίες. Γενικά η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά και απομακρύνονται σταδιακά από την ζωή σας σχέσεις και πρόσωπα που δεν σας ταίριαζαν καθόλου. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε παλιούς λογαριασμούς που σας είχαν αγχώσει υπερβολικά. Κοινωνικότητα στο τέλος της εβδομάδας.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά θέματα μπαίνουν πάλι στο προσκήνιο

Οι πρώτες μέρες του Απριλίου θα σας δώσουν μεγάλη ενέργεια ώστε να ανταπεξέρθετε σε θέματα που αφορούν επαγγελματικά σας βήματα. Θα υπάρξουν επίσης προτάσεις που θα ευνοήσουν το μέχρι τώρα εισόδημα σας. Αν έχετε κατά νου να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή ένα επαγγελματικό διάβημα, αυτό θα ευνοηθεί το επόμενο διάστημα. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε αναμονή νέων καταστάσεων.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συναισθηματική σταθερότητα και εύνοια που θα έχει διάρκεια

Φροντίστε πάνω από όλα να βρείτε την προσωπική σας ηρεμία, γιατί πολλά θα εξαρτηθούν το επόμενο διάστημα από αυτό. Ο Απρίλιος μπαίνει με πολλές υποσχέσεις και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να καταλάβετε ότι και οι δυσκολίες που σας συμβαίνουν γίνονται για κάποιο θετικό λόγο που θα τον νοιώσετε το αμέσως επόμενο διάστημα. Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε υπογραφές συμβολαίων, να γίνουν την άλλη εβδομάδα.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Μην χάνετε την ψυχραιμία σας και βρίσκεστε εκτεθειμένοι

Θα μπορέσετε να βάλετε σε μία σειρά τα ζητήματα που σας απασχολούν. Επαγγελματικά θέματα μάλλον θα σας ταλαιπωρήσουν έως το τέλος της εβδομάδας. Ίσως να μην έχετε κάνει τις καλύτερες συμφωνίες ώστε να υπάρχουν οι αλλαγές που θα θέλατε πραγματικά. Βέβαια να περιμένετε πολύ σύντομα θετικές εξελίξεις, οι οποίες θα έχουν και διάρκεια. Οι παγίδες από τους άλλους δεν θα λείψουν.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υλική κάλυψη, θα σας κάνει να προχωρήσετε με μεγαλύτερη ασφάλεια

.
Πολλά πράγματα πλέον έχουν μπει σε μία καλύτερη πορεία και πολύ πιθανόν να αναστηθεί κυριολεκτικά η συναισθηματική σας ζωή. Η υλική και συναισθηματική σας κατάσταση θα περιέχει την μαγιά μιας επιτυχίας που θα σας κάνει να προχωρήσετε και στα πιο απαιτητικά σας σχέδια. Στις 29 και 30/3 θα ευνοηθούν νέα ξεκινήματα που θα έχουν άρωμα νίκης μετά από πολλές και σοφές προσπάθειες.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε η στιγμή να πάρετε κάτι από αυτά που σας χρωστά το σύμπαν

.
Τις μέρες αυτές θα μπορέσετε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τα θέματα που σας απασχολούν. Οι βασικοί τομείς της ζωής σας είχαν πληγεί από διάφορες καταστάσεις που δεν έλεγαν να τελειώσουν. Το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να αναθεωρήσετε, να απαλλαγείτε και να ξεκινήσετε νέα πολλά υποσχόμενα επιχειρήματα. Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μια ανοδική πορεία.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Όλα πλέον μιλούν για μια αλλαγή σημαντική στην ζωή σας, μέσα από τον έρωτα

.
Βρίσκεστε σε μία περίοδο μεγάλων αλλαγών στην προσωπική σας ζωή. Βέβαια δεν θα λείψουν και τα πισωγυρίσματα και οι ανασφάλειες που μέσα από εκεί παίρνετε πάντα τα μαθήματα σας και ωριμάζετε. Αυτή την περίοδο θα περπατήσετε σε καινούρια συναισθηματικά περάσματα, αλλά θα χρειαστεί χρόνος μέχρι που θα νοιώσετε ότι ανήκετε εκεί. Στο τέλος της εβδομάδας κάποιο νέο από μακριά σας χαροποιεί.


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio