Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – 7-14 Δεκεμβρίου 2015
Πηγή: PolisPress newsroom
03/12/2015 - 23:17

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Καινούριες καταστάσεις εξελίσσονται σε όλους τους τομείς]

Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική για κάθε σας διάβημα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας φέρει κοντά με νέα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, αλλά και τις συνθήκες που θέλετε να αλλάξετε στην καθημερινότητα σας. Αυτό μπορεί να είναι μια δραστική αλλαγή, που ξεκινά από μια εσωτερική επανάσταση που θα σας εκτοξεύσει σε νέα δεδομένα. Πολύ πιθανόν να νοιώσετε έναν απαγορευμένο έρωτα.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Οι συναισθηματική σας ζωή θα έχει συμαντικές εξελίξεις.

Η Αφροδίτη πλέον απέναντι σας, θα σας κάνει να νοιώσετε την συναισθηματική σας ζωή να ενεργοποιείται. Τις μέρες αυτές θα βρείτε τις ισορροπίες σας και θα νοιώσετε πολύ πιθανόν ότι μπορείτε να δράσετε σε θέματα που σας μπλόκαραν μέχρι χθες. Μία σχέση θα πάρει άλλη τροπή και θα μπορέσετε να βρείτε ότι σας ενώνει και να προχωρήσετε σε κάτι ποιο ουσιαστικό. Οικονομική βοήθεια θα λάβετε από τον σύντροφό σας.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε η στιγμή να αναλογιστείτε αυτά που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

Οι μέρες αυτές είναι από τις πιο συμαντικές σε ότι αφορούν την προσωπική σας ζωή. Θα μπορέσετε να δείτε με πιο ωριμότητα ένα θέμα που σας απασχολεί και σας δημιουργεί αμφιβολίες ως προς το μέλλον του. Με την Αφροδίτη στον τομέα που αφορά τα εργασιακά σας θέματα, θα βρεθείτε σε μία ευνοϊκότατη περίοδο. Αυτό συνεπάγετε και θετική αλλαγή στα οικονομικά σας, μέσα από σωστές κινήσεις.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσωπική και οικογενειακή ζωή περνά από διάφορες αλλαγές.

Θα βρεθείτε πολύ κοντά στην προσωπική ευτυχία, μόνο που πρέπει να καταλάβετε ότι για να κρατήσετε αυτό που αγαπάτε, οφείλετε να το δείχνετε με πράξεις. Η περίοδος αυτή σας κάνει λίγο απρόσεκτους στα νοήματα που δίνεται στους άλλους. Χρειάζεστε πολύ προσεκτικούς χειρισμούς ώστε να διατηρήσετε την οικογενειακή αρμονία και νηφαλιότητα. Οι σχέσεις σας θα πάρουν μία πιο συναισθηματική μορφή.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Οι ρυθμοί ανεβαίνουν στην προσωπική σας ζωή και ζείτε έντονα συναισθήματα.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, δεν αφήνει αμφιβολία ότι η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία πολύ δημιουργική περίοδο. Νέα πρόσωπα ίσως μπουν στην ζωή σας και δώσουν νέα αίσθηση στην μέχρι τώρα κατάσταση. Στο σπίτι και στον χώρο της εργασίας, θα υπάρξουν αλλαγές που προμηνήσουν τις γιορτές που έρχονται. Ίσως να πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα πρόσωπα της οικογένειας σας.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προβληματισμοί για οικονομικές και συναισθηματικές διεκδικήσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, ίσως να σας αλλάξει λίγο τις οικονομικές και τις συναισθηματικές σας βλέψεις. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε νέες πολλά υποσχόμενες καταστάσεις, που θα έχετε να αποκομίσετε κάποια προσωπική επιτυχία. Βρίσκεστε πολύ κοντά σε μία ευκαιρία που θα πρέπει να πάρετε στα σοβαρά. Οι άνθρωποι στο περιβάλλον σας θα προσπαθήσουν να σας φροντίσουν με τις συμβουλές τους.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Κάποιες δυσκολίες που αφορούν τις σχέσεις σας με την οικογένεια.

Βρείτε τρόπο αυτές τις μέρες να αποφύγετε ότι έχει σχέση με συζητήσεις που αποτελούν συμαντικό κομμάτι στις σχέσεις σας. Δεν θα είστε και οι καλύτεροι διπλωμάτες αυτές τις μέρες και ίσως να πρέπει να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που θα πείτε πάνω σε ένταση. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη γεμίζει το πρόγραμμα σας με ευχάριστες ασχολίες και πολύ πιθανόν ένα σύντομο ταξίδι θα σας φέρει εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αγάπη και η αποδοχή, θα έρθει πάλι στο προσκήνιο για πολύ καιρό.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, οι μετοχές σας ανεβαίνουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Πολλά θέματα που θεωρούσατε χαμένα λόγο συνθηκών, τώρα θα δείτε ότι θα πάρουν άλλη τροπή. Πολλοί από εσάς θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετό φόρτο εργασίας και με ελάχιστες ώρες ξεκούρασης. Βρίσκεστε σε μία περίοδο αναγκαστικών αλλαγών, που αυτή την φορά πρωταρχικό ρόλο θα παίξουν οι σχέσεις σας με τους άλλους.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε έναν διαρκή αγώνα.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 11/12, κλονίζει τα θεμέλια της ηρεμίας που νομίζατε ότι ζούσατε. Θα πρέπει να αναλογιστείτε πόσο μερίδιο ευθύνης έχετε στην προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας κάνει περισσότερο ανήσυχους σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Ίσως να νοιώσετε έλξη για ένα πρόσωπο που δεν μπορείτε να αποκτήσετε ποτέ λόγω συνθηκών. Η εβδομάδα αυτή είναι γεμάτη εκπλήξεις.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κοινωνική σας ζωή γίνεται περισσότερο πλούσια και ενδιαφέρουσα.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα καθορίσει πολλά θέματα που σας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα. Βρίσκεστε σε μία πολύ ευνοϊκή επαγγελματική περίοδο και πολύ πιθανόν τα εμπόδια που θα παρουσιάζονται, να σας κάνουν περισσότερο δυνατούς στο να συνεχίσετε με πείσμα τους στόχους σας. Η κοινωνική σας ζωή αποκτά άλλη αίσθηση και πολύ πιθανόν να γνωρίσετε άτομα που θα σας κολακεύουν την αυτοπεποίθηση σας.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βελτίωση των συνθηκών σε πολλά επίπεδα και δραστηριότητες.

Οι μέρες αυτές θα είναι πάρα πολύ συμαντικές σε ότι αφορά την ανανέωση σε θέματα που έχουν στασιμότητα. Φροντίστε να βρείτε τις καλύτερες συνθήκες, ώστε να προχωρήσετε κάτι που σας είναι απαραίτητο και συμαντικό. Επαγγελματικά θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας δώσουν ώθηση σε κάτι που θα ανεβάσει το πρεστίζ και τις οικονομικές σας απολαβές. Κάποια λόγια ή νέα που θα φτάσουν σε σας στο τέλος της εβδομάδας και ίσως χαλάσουν την διάθεση σας.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Επαγγελματικά διαβήματα, αλλά που χρειάζονται αρκετή προσοχή.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, ίσως προσφέρει μία ευκαιρία εξέλιξης στα επαγγελματικά σας. Μην βιαστείτε όμως να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να σας προβληματίσουν αρκετά στο μέλλον. Δείτε όλες τις παραμέτρους και μετά να αποφασίσετε αυτές τις αλλαγές. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα αλλάξετε αρκετά θέματα στο μυαλό σας για τις σχέσεις και τις επαφές σας με τους άλλους. Πολύ πιθανόν να βρείτε λύσεις σε ένα προσωπικό θέμα.


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio