Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – 4 έως 10 Ιανουαρίου 2016
Πηγή: PolisPress newsroom
01/01/2016 - 12:00

Εύχομαι σε όλους η νέα χρονιά να είναι μία ευτυχισμένη ξεχωριστή εμπειρία ζωής !!!
Α.Κ.


 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Θέματα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν έντονα

Οι πρώτες μέρες του νέου έτους είναι αρκετά αντιφατικές και θα σας βάλουν σε σκέψεις. Θα προβληματιστείτε πάνω σε ένα συμαντικό επαγγελματικό θέμα που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά από εκείνα που θεωρούσατε δεδομένα. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 5 Ιανουαρίου δεν βοηθά το κλίμα στις σχέσεις σας και ίσως να πρέπει να δείτε με ηρεμία κάποιες λύσεις μετά τις 25 του μήνα, όπου οι συνθήκες θα είναι πιο καλές.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Καθυστερήσεις σε θέματα μετακινήσεων και επαφών με συγγενικά πρόσωπα

Αν θα έπρεπε αυτές τις μέρες να μετακινηθείτε σε διαφορετικό τόπο από εκεί που διαμένετε, αυτό θα πρέπει να γίνει με πολύ καλό προγραμματισμό. Ο Ερμής αναστατώνει αρκετά τα προγράμματα σας και σας κάνει να χάσετε την ακριβή τους ροή. Βέβαια σε όλα τα ανατρεπτικά θέματα θα υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να αγνοήσετε. Αυτές θα αφορούν την προσωπική σας ζωή όπου θα υπάρχει πάθος και έρωτας.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν πρέπει να βιαστείτε για οτιδήποτε αφορά οικονομικά θέματα

Αυτές οι μέρες χαρακτηρίζονται από την περίεργη επικοινωνία σας με τους άλλους. Οι καθυστερήσεις και τα πισωγυρίσματα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας δεν θα σας αφήνουν περιθώριο για να χαλαρώσετε αυτές τις μέρες. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα πολύ κομβικό σημείο που αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Πολύ πιθανόν να πρέπει να δείτε με πιο ωριμότητα μια σχέση σας που περνάνε κάποιες αναστατώσεις.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες αυτές θα σας βάλλουν να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας

Ο ανάδρομος Ερμής απέναντι από το ζώδιο σας, δεν θα σας δώσει την ηρεμία που τυχόν να επιδιώκατε. Οι σχέσεις σας θα περάσουν από κρίσεις που δεν θα καταφέρετε εύκολα να διαχειριστείτε. Σκεφτείτε τα γεγονότα και μόνο έτσι θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τα θέματα στο μυαλό σας, διαφορετικά οι σκέψεις και οι επιθυμίες σας είναι μπερδεμένες. Βέβαια τίποτα δεν εξασφαλίζει την ηρεμία των ημερών.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε με τον έρωτα και αφήστε τα πρακτικά θέματα

Αυτές οι μέρες θα είναι πολύ ιδιαίτερες σε προσωπικό επίπεδο. Θα μπορέσετε να ανανεώσετε το περιβάλλον σας και να βρεθείτε κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους. Μην ψάχνετε να τους έχετε ευχαριστημένους όλους στην οικογένεια. Οι μέρες αυτές είναι πολύ ιδιαίτερες για την ένωση των οικογενειακών σας δεσμών, αλλά θα πρέπει και λίγο να ξεκουράζεστε από τις συνεχόμενες επαφές σας με τους αγαπημένους σας.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην σκέφτεστε τους άλλους σαν προέκταση δική σας, εκεί θα απογοητευτείτε

Ο ανάδρομος Ερμής από τις 5 Ιανουαρίου, θα σας βάλει σε σκέψεις που θα αφορούν κυρίως την προσωπική σας ζωή. Δεν θα μπορέσετε εύκολα να διαχειριστείτε τα θέματα αυτά που προκαλούνται από την ασυνέπεια των άλλων. Φροντίστε να κάνετε την καθημερινότητα σας πιο απλή με χαλαρές συζητήσεις και όχι αποφάσεις που δεν θα σας ευνοήσουν πουθενά. Η οικογένεια θα είναι πολύ κοντά σας, και θα σας βοηθά ουσιαστικά.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Θέματα οικογενειακά θα σας απασχολήσουν έντονα και θα σας κάνουν ανήσυχους

Θα πρέπει να έχετε πολύ υπομονή με άτομα της οικογένειας σας. Πολύ πιθανόν να πρέπει να μετακινηθείτε, να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο, ή να στείλετε μηνύματα που θα σας δώσουν χαρά. Στις 5 Ιανουαρίου ο ανάδρομος Ερμής σας κάνει να αναπολείτε παλιές οικογενειακές καταστάσεις. Βέβαια θα πρέπει αυτές τις μέρες να προσέξετε αρκετά κάποια οικονομικά θέματα που διαχειρίζεστε με άτομα της οικογένειας σας.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περίοδος που βρίσκεστε σε εγρήγορση και σκέφτεστε το επόμενο επαγγελματικό βήμα

Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν αρκετά. Θα βρεθείτε σε ένα εργασιακό καθεστώς που μπορεί να μην σας ταιριάζει απόλυτα, αλλά καλό είναι τώρα να μην κάνετε καμία διορθωτική κίνηση. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με συγγενείς. Οι γονείς θα έχετε περισσότερο ένταση με τον τρόπο που θα διαχειριστείτε ένα ζήτημα.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έρωτας θα σας κάνει το ποδαρικό την νέα χρονιά

Πολλοί από εσάς θα έχετε ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο να κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα είναι αρκετά υποσχόμενες. Οι σχέσεις τις μέρες αυτές θα έχουν κάτι συμαντικό να προσφέρουν. Από την άλλη η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα φέρει εμπλοκές στις συζητήσεις περί οικονομικών. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη περίοδος για συναλλαγές και οικονομικές διευθετήσεις. Κάποια μυστικά θα αποκαλυφθούν.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία σας με τους άλλους, θα βρεθεί σε πολλές δυσκολίες

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας, θα σας κάνει αρκετά ανήσυχους με την επικοινωνία. Θα ειπωθούν πολλά λόγια που το επόμενο διάστημα δεν θα έχουν καμία απολύτως ισχύ. Βρείτε τρόπο να βάλετε σε αναμονή κάποια σχέδια σας που αυτή την περίοδο δεν θα σας ανατηχθούν. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μια περίοδο παρασκηνιακή και μάλλον δεν υπάρχει μεγάλη προοπτική καλυτέρευσης. Ίσως να υπάρξει μία παράνομη ή κρυφή σχέση.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε τις κρυφές και παράνομες επαφές που κάνετε

Ο ανάδρομος Ερμής από τις 5 του Ιανουαρίου, σας αναστατώνει στην κυριολεξία. Θα έχετε πολύ πιθανόν σκεφτεί κάποια θέματα που δεν θα βρίσκουν αυτή την περίοδο καμία εξέλιξη. Οι μέρες αυτές χαρακτηρίζονται από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες και σκέψεις που αναπτύσσονται με πολύ αργό ρυθμό. Η προσωπική σας ζωή θα έχει την μορφή της κατασταλαγμένης επαφής. Θα γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα, που θα χαρακτηρίζονται από ωριμότητα.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Αυξημένες υποχρεώσεις σας αναγκάζουν να έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο

Με την Αφροδίτη στον τομέα της κοινωνικής σας καταξίωσης, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις στις σχέσεις σας με άτομα κύρους. Βέβαια η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από την ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά στις 5 του μήνα. Θα υπάρξουν προβληματισμοί και άγχη όσον αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Θα πάρετε κάποιες απογοητεύσεις και δεν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά έως τις 25/1.


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio