Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – 25 έως 30 Ιανουαρίου 2016
Πηγή: PolisPress newsroom
26/01/2016 - 00:22

Εύχομαι σε όλους η νέα χρονιά να είναι μία ευτυχισμένη ξεχωριστή εμπειρία ζωής !!!
Α.Κ.


 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο.

Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, ευτυχώς βάζει πολλά θέματα να λειτουργήσουν πάλι με σωστούς ρυθμούς. Αν είχατε βάλει στην άκρη κάποια ζητήματα που σας προκαλούσαν άγχος, όπως εργασιακά, οικογενειακές υποθέσεις, ή κάποια έγραφα που δεν είχαν τακτοποιηθεί, τώρα ήρθε η στιγμή να τα φροντίσετε. Η ερωτική σας ζωή θα πάρει άλλη μορφή και πολύ πιθανόν να σταθεροποιηθεί μία σχέση σας, μετά από περίοδο αναταραχών.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν εξελίξεις σε προσωπικά θέματα.

Ο Ερμής πλέον γυρίζει στην ορθή του πορεία και αυτό σημαίνει ότι οι υποθέσεις που είχαν πάρει παράταση τον μήνα αυτό, τώρα θα σας δοθούν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσετε με ουσιαστικά βήματα μπροστά. Οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις θα υπάρχουν αλλά θα βρεθούν γρήγορα και άμεσα οι λύσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η προσωπική σας ζωή θα έχει μία ευχάριστη ανατροπή και σταθερότητα σε ότι αποφασίσετε.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Οι παρεξηγήσεις με τους άλλους παίρνουν τέλος.

Θα υπάρξει ανάκαμψη επιτέλους σε πολλά θέματα που σας είχαν το προβληματίσει. Κάποιες καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα, θα βοηθηθούν σημαντικά λόγο πολλών ευνοϊκών πλανητικών συνθηκών. Προς το τέλος της εβδομάδας, η ερωτική σας ζωή παίρνει σημαντική εξέλιξη και πολύ πιθανόν να μπορέσετε να βρεθείτε πιο κοντά με αγαπημένο σας άτομο που σας χώριζαν κάποιες άδικες συγκυρίες.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να αναθεωρήσετε πολλά στην προσωπική σας ζωή.

Βρίσκεστε σε μία περίοδο αναθεωρήσεων και λαθών στην προσωπική σας ζωή. Ο ανάδρομος Ερμής σας έδειξε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και ότι όλα μπορούν να συμβούν αν υπάρχει σωστή υποδομή και ώριμη συμπεριφορά από την πλευρά σας. Οι εκκρεμότητες που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί με τους άλλους, θα εξομαλυνθούν σιγά, σιγά και θα υπάρξει στο κάθε τι μία δεύτερη ευκαιρία.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν εξελίξεις σε κάθε τομέα.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, θα σας δώσει πολλές απαντήσεις και μεγάλη εύνοια στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή. Επίσης θα βελτιωθούν οι συνθήκες στην καθημερινότητα σας και θα μπορέσετε να πετύχετε εργασιακούς στόχους που θα σας ανεβάσουν σε υψηλότερη κλίμακα μέσα στον χώρο σας. Αν υπήρχαν προβλήματα υγείας σε σας ή κάποιο πολύ δικό σας άτομο, αυτά θα συρρικνωθούν αρκετά.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συνθήκες γίνονται αρκετά καλές σε κάθε επιδίωξη σας.

Αυτές τις μέρες βρείτε τον τρόπο να κερδίσετε τα χαμένα σας εδάφη σε κάθε τομέα. Θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις που θα σας παρουσιαστούν οι ευνοϊκότερες συνθήκες σε κάθε επιδίωξη σας. Η προσωπική σας ζωή θα έχει μια προοπτική για ένα νέο ξεκίνημα που θα σας δώσει αυτό που πραγματικά ζητάτε. Αν βρίσκεστε σε μία περίοδο όπου θα πρέπει να αποφασίσετε για μία νέα παραγωγική ιδέα, ή επαγγελματική αλλαγή, θα εκτιμηθεί από τους άλλους.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Αλλαγή πορείας σε οικογενειακά θέματα.

Πολύ πιθανόν να μπορέσετε αυτές τις μέρες να βρείτε κάποιες ουσιαστικές λύσεις για θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν και το διάστημα αυτό για σας δεν θα είναι και από τα πιο εύκολα, θα μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας και πολύ πιθανόν να έχετε ουσιαστική βοήθεια από ένα πολύ δικό σας και αγαπητό πρόσωπο. Φροντίστε να κινήστε με χαμηλούς τόνους.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε πιο ανάλαφρα τα γεγονότα και τις λύσεις τους.

Αν και το προηγούμενο διάστημα σας κούρασε αρκετά, ιδίως σε ψυχολογικό πεδίο, τώρα θα δημιουργηθούν οι πιο κατάλληλες συνθήκες ώστε να μπορέσετε να ανακάμψετε ακόμη και στα πιο δύσκολα. Μην έχετε στο μυαλό σας την αρνητική πάντα εξέλιξη των πραγμάτων, γιατί θα βρεθείτε να βιώνετε ψυχολογική ήττα, ενώ οι συνθήκες θα είναι οι καλύτερες που θα έπρεπε σε μία περίοδο που υπάρχει γενική ρευστότητα.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Βρείτε την κατάλληλη στιγμή, ώστε να αποτινάξετε από πάνω σας ότι σας πιέζει.

Ο Ερμής θα βρεθεί πλέον σε ορθή πορεία και θα βάλει σε μία σειρά τις καταστάσεις που σας πίεζαν αρκετά το διάστημα που πέρασε. Τα οικονομικά σας θα έχουν μεγαλύτερη σταθερότητα από το προηγούμενο διάστημα και οι συνθήκες θα ευνοούν για αγορές ή δοσοληψίες που έχουν να κάνουν με κάποιο επιχειρηματικό σχέδιο. Στην προσωπική σας ζωή δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ρομαντικά ειδύλλια.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ξεπεραστούν πολλά και σημαντικά προβλήματα.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας κάνει να βγείτε από το καβούκι σας και να εκφράσετε ανοικτά τα συναισθήματα σας και να διεκδικήσετε ανοικτά το πρόσωπο που σας γοητεύει. Ειδικά τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας θα υπάρξει ένα ρομαντικό ειδύλλιο που ίσως και να προΰπαρχε σαν ιδέα στο μυαλό σας. Μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από μία νέα γνωριμία, ταύτιση ιδεών και πολύ πιθανόν να νιώσετε ότι γνωρίσατε την αδελφή ψυχή.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να προσέχετε αυτά που λέτε.

Ο Ερμής σε ορθή πορεία θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε τις σκέψεις σας. Όμως θα πρέπει να αποφύγετε να δίνετε αφορμές για σχόλια. Μπορεί να δημιουργηθεί ένα κακό κλήμα παραπληροφόρησης σε κάποια θέματα που ίσως να αφορούν άλλα άτομα. Γι’αυτό φροντίστε να μην είστε επιπόλαιοι σε κουβέντες, μηνύματα, ή συζητήσεις. Αν θα πρέπει να αποφασίσετε για την συναισθηματική σας ζωή, αφήστε λίγο χρόνο ακόμη.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή.

Η επικοινωνία σας εξελίσσεται και πολύ πιθανόν να βρεθούν οι καλύτερες συνθήκες σε θέματα που είχαν σταματήσει την πορεία τους. Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μία πολύ καλή περίοδο. Πολύ πιθανόν να υπάρξει κάποια καινούρια προοπτική σε ένα συναισθηματικό θέμα που σας είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν. Οι συνθήκες για ότι επιδιώξετε να κάνετε πάνω σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν την απόλυτη επιτυχία.


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio