Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – 1 έως 7 Φεβρουαρίου 2016
Πηγή: PolisPress newsroom
28/01/2016 - 15:06

Εύχομαι σε όλους η νέα χρονιά να είναι μία ευτυχισμένη ξεχωριστή εμπειρία ζωής !!!
Α.Κ.


 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Πολλά θέματα θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα.

Οι μέρες αυτές είναι άκρως ερωτικές και πολύ πιθανόν όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση συντρόφου, να βρείτε αυτό που ονειρεύεστε. Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει τύχη σε ότι αφορά τις προσωπικές σας επιλογές. Κάποια νέα επιτυχημένα ξεκινήματα πάνω σε επαγγελματικό επίπεδο, θα γίνουν τις πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας. Στις 5 του μήνα θα υπάρξει ένας μικρός προβληματισμός σε επαγγελματικά θέματα.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Τα προσωπικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα.

Οι μέρες αυτές θα σας δώσουν μια πολύ θετική επιρροή. Στην αρχή της βδομάδας θα βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στο οικογενειακό σας περιβάλλον και σε θέματα που αφορούν ένα ακίνητο. Συναντήσεις με άτομα που έχετε να δείτε πάρα πολύ καιρό, θα σας δώσουν μεγάλη χαρά. Θα αφήσετε πίσω κάποια συναισθηματικά θέματα που δεν έχουν θέση πλέον στην ζωή σας.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Ανανεώστε την καθημερινότητα σας.

Η πιο καλή περίοδος για ένα ταξιδάκι είναι αυτή. Μέσα λοιπόν από μία μετακίνηση, θα μπορέσετε να γνωρίσετε καινούρια άτομα με ενδιαφέροντα που ταιριάζουν με την δική σας κουλτούρα. Οι συζητήσεις θα είναι εποικοδομητικές και παράλληλα θα υπάρχουν ευκαιρίες για επαγγελματική και κοινωνική ανάπτυξη. Προς το τέλος της εβδομάδας να προσέξετε λίγο την υγεία σας από κάποια δική σας απροσεξία.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μόνο με την επικοινωνία, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις που αφορούν τις σχέσεις σας.

Η επικοινωνία σας με τους άλλους, θα είναι σε μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο. Οι συγγενείς θα παίξουν θετικό ρόλο στις αποφάσεις σας.
Ένα προσωπικό σας θέμα θα πρέπει να ξαναεξεταστεί και να δείτε τα λάθη που έχετε κάνει. Φροντίστε να μην γίνεστε πολύ πιεστικοί με τις δικές σας αποφάσεις. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας, έχουν να σας δώσουν κάτι καλό αυτές τις μέρες που είστε χωρίς διάθεση.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Μετά από κάποιες ψυχολογικές πιέσεις, όλα τα θέματα βρίσκουν τους ρυθμούς τους.

Βρίσκεστε ακόμη σε μία αλληλουχία περίεργων και δύσκολων καταστάσεων, που σταδιακά απαλύνεται η ένταση τους. Η οικογένεια σας, ένα ακίνητο που μπορεί να μεταφράζεται και σαν επαγγελματικός χώρος, η περιουσία και τα κεφάλαια σας, θα σας απασχολήσουν και το επόμενο διάστημα. Αυτές τις μέρες βέβαια, θα μπορέσετε να κρατήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες και να μην υπάρξουν μεγάλες ρήξεις.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ προσεκτικά και με σκέψη, θα βάλετε σε ενέργεια τα μακρόπνοα σχέδια σας.

Βρίσκεστε στο κατώφλι κάποιων σημαντικών αλλαγών που θα σας καθορίσουν από εδώ και πέρα. Όλα θα πρέπει να γίνονται με μεγάλη προσοχή, ιδίως σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, την επαγγελματική σας αναζήτηση και τις οικογενειακές υποθέσεις σας. Αυτές τις μέρες ευνοούνται οι συζητήσεις και οι επαγγελματικές διευθετήσεις. Μην αφήνετε τους άλλους να σας στεναχωρούν για ασήμαντα θέματα.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Φροντίστε περισσότερο την κοινωνική σας θέση και την προσωπική σας ολοκλήρωση.

Οι μέρες αυτές θα γίνουν προάγγελοι κάποιων νέων επαγγελματικών καταστάσεων, που θα συμβούν πολύ σύντομα. Η εβδομάδα ξεκινά με μια έκρηξη συναισθημάτων που αφορά τις προσωπικές επιλογές σας. Τα προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα, είχαν τις ρίζες τους στην κακή δική σας διαχείριση των καταστάσεων. Μία απρόσμενη επαφή με ένα άτομο από το παρελθόν, θα σας δώσει χαρά, αλλά και θα σας βάλει σε δίλημμα.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι λάθος εκτιμήσεις σας έχουν κάνει να παίρνετε και λαθεμένες αποφάσεις.

Γενικότερα είναι σκόπιμο να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτό το διάστημα, ώστε να αποφύγετε τα χειρότερα. Η διακοπή μιας ουσιαστικά σημαντικής σχέσης της ζωής σας, θα σας κάνει να είστε υποτονικοί και με πολλά άλλα θέματα. Καλό είναι να αποφύγετε τις οριστικές κινήσεις και αποφάσεις, όσο ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο σας. Οι συμβουλές των φίλων θα φανούν πολύ σημαντικές την έντονη αυτή περίοδο.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και πολλά θέματα το τελευταίο διάστημα τα αμφισβητείτε, θα βρεθούν οι λύσεις τους.

Τις μέρες αυτές θα έχετε μια απεσιοδοξία για πράγματα που στην πραγματικότητα δεν λειτουργούν άσχημα. Φροντίστε κάποια οικονομικά θέματα και περιορίστε τα πολλά και περιττά έξοδα που μπορείτε να τα αποφύγετε. Επίσης τις μέρες αυτές μην κάνετε αλλαγές ή ξεκινήματα που απαιτούν κόπο και χρήματα. Αν για κάποιους λόγους νοιώσετε ότι σας αδικούν άτομα που βρίσκονται σε θέση ισχύος, θα πρέπει να είστε διαλλακτικοί.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια θέματα χρειάζονται να επανεξεταστούν και να αλλάξετε πορεία.

Πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο συναλλάσσεστε με τους γύρω σας, αλλιώς θα προκύψουν δυσκολίες. Οι δύο τομείς που χρειάζεται να δείξετε ωριμότητα και σύνεση είναι ο επαγγελματικός και αισθηματικός. Για να λυθούν τα τυχόν προβλήματα πρέπει να χτίσετε μια γέφυρα που θα ενώσει ότι σας έχει απομακρύνει από εκεί που πιστέψατε. Το κοινωνικό κλείσιμο δεν είναι αυτό που χρειάζεστε τώρα.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προκλήσεις και επαγγελματικές αναζητήσεις θα είναι τα ζητούμενα των ημερών.

Ύστερα από μία δύσκολη επαγγελματική περίοδο, μάλλον βρίσκεστε σε μια αναρρωτική εβδομάδα. Τις μέρες αυτές θα βρείτε και πάλι τον δρόμο σας, που για κάποιους λόγους είχατε χάσει. Σκεφτείτε τι καλλίτερο θα μπορούσατε να κάνετε από εδώ και πέρα, χωρίς να χάνετε την αισιοδοξία σας. Η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Βάλτε σε σειρά τις σκέψεις σας και νοιώστε τα καλύτερα που έρχονται.

Οι μέρες αυτές θα σας ανοίξουν τα μάτια σε προσωπικά θέματα. Με αυτό τον τρόπο θα συνειδητοποιήσετε τι έχετε ή τι αξίζετε να έχετε στην ζωή σας. Ο Δίας πλέον απέναντι από το ζώδιο σας, θα βοηθήσει στο να ανοίξετε τα φτερά σας σε νέες ερωτικές επιλογές. Βέβαια θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τις επιλογές που θα κάνετε, γιατί παραμονεύει ο κίνδυνος της απερισκεψίας. Επενδύστε σε ότι αξίζει.


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio