Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για το Πάσχα 201625/04/2016 - 12:36


 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Μην ζητάτε πολλά από ανθρώπους που ποτέ δεν είχαν την διάθεση να σας στηρίξουν.

Η εβδομάδα αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική για την επαγγελματική σας καταξίωση αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Θα βρεθείτε ίσως σε δύσκολη θέση όταν καταλάβετε ότι η βοήθεια που σας έχουν τάξει για κάποια προσωπική υπόθεση, παραμένει μόνο στα λόγια. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας φέρει πάλι σε καταστάσεις που φοβόσασταν. Αν έχετε κάνει λόγια που πίκραναν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, βρείτε τον τρόπο να επανορθώσετε για να τα έχετε καλά με την συνείδηση σας.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Τα συναισθήματα σας αυτές της μέρες θα έχουν την μορφή ενός πελώριου βεγγαλικού.

Βρίσκεστε σε αναμονή σπουδαίων γεγονότων σε προσωπικό επίπεδο. Ο έρωτας, τα παιδιά, η δημιουργία και τα ξαφνικά οικονομικά κέρδη, θα σας ταράξουν τα μέχρι τώρα ήρεμα νερά αυτής της περιόδου. Η εβδομάδα αυτή θα έχει κάποια θέματα για επανεξέταση σε προσωπικό ιδίως τομέα. Κάποια ταξίδια ή μία επιστροφή δικού σας ανθρώπου, είναι γεγονότα που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας, σας κάνει κάπως απρόσεκτους, αλλά η Αφροδίτη στο τέλος του μήνα φέρνει τύχη στα προσωπικά σας.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αρχίσετε να πιέζεστε αρκετά με κάποια οικογενειακά θέματα που προΰπαρχαν καιρό πριν.

Οι μέρες αυτές είναι μια μικρογραφία γεγονότων που θα συμβούν τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Οι μέρες αυτές θα σας δώσουν μια μικρή δόση από τους προβληματισμούς του μέλλοντος. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο, θα σας αναστατώσει σε κάποια θέματα και ίσως να μην μπορέσετε να προγραμματίσετε αυτές τις μέρες. Οι εκρήξεις συναισθημάτων και ίσως γεγονότων που δεν μπορείτε να ελέγξετε θα γίνουν βάρος στις πλάτες σας. Και μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιο σας δεν αφήνει περιθώρια για λάθη στην προσωπική σας ζωή.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε ακόμη πιο κοντά σε δικά σας αγαπημένα άτομα και νοιώθετε συναισθηματική πληρότητα.

Ίσως κάποιες μετακινήσεις να γίνουν για ένα οικογενειακό θέμα, που στην συνέχεια θα σας δέσει με δικούς σας ανθρώπους ακόμη πιο πολύ. Ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα των κοινωνικών σας επαφών και των φίλων σας, βοηθά να επανεξετάσετε κάποιες αποφάσεις σας σε προσωπικό επίπεδο, όπου κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν οι έμπιστοι φίλοι. Ότι ιδέες καλλιεργήσετε αυτή την περίοδο, θα έχουν μία εξαιρετικά καλή πορεία, αλλά θα χρειαστούν και την στήριξη των δικών σας ανθρώπων.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Η οικονομική και επαγγελματική απροσεξία, θα σας βάλει σε κάποιους προβληματισμούς.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 28 του μήνα, θα έχει να κάνει με μία παραφωνία σε θέματα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά. Προσέξτε λοιπόν μην χάσετε αντί να κερδίσετε σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας εικόνα. Όσο αφορά την οικονομική σας κατάσταση, να ξέρετε ότι οι παραλήψεις και τα λάθη που είχαν συμβεί κατά το παρελθόν, τώρα ήρθε η στιγμή να τα αντιμετωπίσετε. Οι λαθεμένες εκτιμήσεις θα σας βάλλουν ένα επιπρόσθετο πονοκέφαλο για το μέλλον.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την περίοδο θα την θυμάστε για καιρό, διότι τα λάθη δεν έχουν θέση πλέον στην ζωή σας.

Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη κυρίαρχου του ζωδίου σας,

Ερμή ], θα σας κάνει πολύ προσεκτικούς σε ότι αφορά τις αποφάσεις σας και τις μετακινήσεις σας. Οι σχέσεις που βρίσκονται σε λήθαργο, θα πρέπει να δουν πλέον την ωμή αλήθεια και να προχωρήσουν πάνω σε άλλες βάσεις. Οι άνθρωποι που θα έρχονται δίπλα σας, θα πρέπει να είναι καθαροί και απαλλαγμένοι από βάρη του παρελθόντος. Θα αναθεωρήσετε πολλά και η αλλαγές θα είναι δεύτερη σας φύση. Μπορεί να αλλάξετε εμφάνιση, παρέες, στέκια, αλλά το κυριότερο αλλάζετε εσείς.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Μία τάση για απομόνωση, που θα κρατήσει λίγο αλλά θα βοηθήσει τις σωστές επιλογές σας.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, στις 28 του μήνα, θα σας δώσει εγκράτεια σε οικονομικά θέματα και σε ότι αφορά τα έξοδα που σκέπτεστε να κάνετε μέσα στις εορτές. Ίσως αυτή την περίοδο σας απασχολούν πολύ έντονα θέματα που αφορούν εργασία και υγεία. Με μία σωστή αντιμετώπιση και των δύο αυτών θεμάτων, θα έχετε το επόμενο διάστημα μία θετική εξέλιξη. Από το τέλος του μήνα θα μπορέσετε να κατασταλάξετε πιο γρήγορα σε ένα προσωπικό θέμα που σας έχει προβληματίσει αρκετά. Προσέξτε τι θα πείτε στους άλλους.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα δείτε αυτές τις μέρες την στήριξη δικών σας ανθρώπων σε σοβαρά προσωπικά σας θέματα.

Μέσα από την επαφή σας με φιλικά άτομα θα μπορέσετε να δείτε πόσο πολύτιμοι είναι οι φίλοι για σας. Οι σχέσεις θα επαναπροσδιοριστούν και θέματα που σας είχαν προβληματίσει θα μπουν σε μία νέα τροχιά αρκετά πιο σημαντική για σας. Ο ανάδρομος Ερμής απέναντι από το δικό σας ζώδιο στις 28 του μήνα, θα σας φέρει μεγαλύτερη συναισθηματική ανασφάλεια, όπου μόνο με καθαρή και ειλικρινή επικοινωνία θα μπουν σε σειρά τα οποία προβλήματα με το ταίρι σας.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολύ μεγάλο προβληματισμό, που θα αφορά καριέρα και οικογένεια.

Μεγάλες εντάσεις θα συμβούν ακόμη και αν δεν το επιδιώκετε, μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Δεν θα μπορέσετε εύκολα να βάλετε σειρά σε ένα πολύ σημαντικό προσωπικό σας θέμα που σας έχει ταράξει. Μέσα από όλο αυτό, θα πρέπει να αποφασίσετε τι να κάνετε και επαγγελματικά. Όλα θα είναι κάτω από μία πίεση και καλό είναι τώρα να μην οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις. Οι επιλογές που θα υπάρχουν θα είναι αρκετά δύσκολες και ο λόγος είναι ότι δεν είχατε προετοιμάσει το έδαφος καιρό πριν.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να προχωρήσετε σε ένα σχέδιο σας, που αφορά την κοινωνική σας καταξίωση.

Μία πολύ ιδιαίτερη περίοδος για σας και τα σχέδια που θα κάνετε για το μέλλον. Πολύ πιθανόν να βάλετε νέους στόχους και να τους κερδίσετε με μεγάλη ευκολία. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 28 του μήνα, θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε θέματα που αφορούν τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Πολύ πιθανόν το εξωτερικό, ή ένας μακρινός τόπος να είναι η κινητήριος δύναμη για κάτι πολύ σημαντικό που έρχεται στην ζωή σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε σημαντική στήριξη από το φιλικό σας περιβάλλον.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία συναισθηματική έκρηξη, θα σας γεμίσει με ανασφάλεια για το αύριο.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο, από τις 28 του μήνα, θα σας κάνει να έχετε κάποιες ανησυχίες για το οικογενειακό σας περιβάλλον. Κάποια σχέση σας που βρίσκεται σε κρίση, πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε εύκολα να την ισορροπήσετε. Όσον αφορά τους οικονομικούς χειρισμούς, φανείτε επιφυλακτικοί. Κρύβονται παγίδες που δεν θα φανούν εύκολα με την πρώτη ματιά οι κίνδυνοι. Στο τέλος του μήνα θα μπορέσετε να συναντηθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα που είχατε καιρό να συναντήστε.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Πολύ πιθανόν να σας αναστατώσουν αλλαγές που αφορούν περισσότερο τις μετακινήσεις σας .

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 28 του μήνα, θα σας κάνει να αναζητάτε τρόπους ξεκούρασης και ηρεμίας σε κάποιο μικρό ταξίδι. Βέβαια να μην ξεχάσετε, ότι πολλά προγράμματα σας ίσως να αλλάξουν την τελευταία στιγμή. Στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν όμορφες συναντήσεις με αγαπημένα σας που θα χαρείτε πολύ με την παρουσία τους. Αξιοποιήστε τις μέρες των εορτών ώστε να βρείτε τα ένοχα σημεία που σας έχουν απομακρύνει από τον σύντροφό σας.


Σχετικά άρθρα

  • Unique Post

Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio