Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – από 27 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 201624/06/2016 - 18:10


 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Μία έκρηξη στις σκέψεις σας, θα σας φέρει πιο κοντά με οριστικές λύσεις.

Τις μέρες αυτές θα βρεθείτε σε μία εγρήγορση σε θέματα επικοινωνίας. Δεν θα μπορείτε να πολυσκεφτείτε τα γεγονότα που θα σας κατακλύζουν και θα πρέπει εσείς με πολύ γρήγορο ρυθμό να αποφασίζετε για ότι σας αφορά. Ο Ιούλιος ξεκινά με συναισθηματικά ξεσπάσματα στον χώρο της οικογένειας από τα μέλη της. Θα έχετε έντονη διαίσθηση για κάποια θέματα που θα προκύψουν αυτό το διάστημα.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Η υλική κάλυψη, θα σας κάνει να προχωρήσετε με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πολλά πράγματα πλέον έχουν μπει σε μία καλύτερη πορεία και πολύ πιθανόν να αναστηθεί κυριολεκτικά η συναισθηματική σας ζωή. Η υλική και συναισθηματική σας κατάσταση θα περιέχει την μαγιά μιας επιτυχίας που θα σας κάνει να προχωρήσετε και στα πιο απαιτητικά σας σχέδια. Ο Ιούλιος ξεκινά με νέα ξεκινήματα που θα έχουν άρωμα νίκης σε πολλούς τομείς και δραστηριότητες σας.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Μία ευχάριστη περίοδος για σας, που βρίσκετε τις ισορροπίες σας.

Σε συναισθηματικό επίπεδο αρχίζετε και νοιώθετε ότι ρυθμίζονται οι καταστάσεις όπως ακριβώς επιθυμούσατε. Θα είναι λοιπόν αυτή η περίοδος ανανεωτική, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Μην ξεχνάτε ότι έχετε να αντιμετωπίσετε έναν Κρόνο που σας ελέγχει στο κάθε σας βήμα, αλλά και σας δικαιώνει όταν έχετε πράξει τα σωστά.
Ο Ιούλιος ξεκινά με οικονομικές διευθετήσεις.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σκέψεις σας θα κυριέψουν τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Ίσως αυτή να είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος στο να δυναμώσετε από τα τραύματα του παρελθόντος. Η βαριά περίοδος θα αρχίσει σιγά, σιγά να φεύγει από την ζωή σας και στην θέση της θα πάρει η αισιοδοξία και η ελπίδα για το καλύτερο που έρχεται αύριο. Στις 30 του Ιουνίου περνά ο Ερμής στο ζώδιο σας και θα βρεθείτε σε μία πολύ επικοινωνιακή περίοδο, όπου θα βρείτε λύσεις σε δύσκολα θέματα.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Είστε πλέον έτοιμοι να χτίσετε σε στέρεο έδαφος τις φιλικές σας σχέσεις.

Βρείτε τον χρόνο που χρειάζεστε να ζήσετε αυτές τις μέρες πιο ανέμελα. Οι συνθήκες θα είναι πιο κατάλληλες τώρα για να βρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα και να συμμετέχετε σε ομάδες και συλλόγους που σας αντιπροσωπεύουν κοινωνικά και διανοητικά. Μην σταματάτε για κανέναν λόγο να δημιουργείτε πάνω στα δικά σας πρότυπα, γιατί οι μέρες αυτές σας ευνοούν πάρα πολύ στο να λάμψετε με την προσωπικότητα σας.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία εξαιρετικά καλή περίοδος για ότι βρίσκεται στην σφαίρα των επιθυμιών σας.

Για κάποιους λόγους θα θελήσετε να ξεχωρίσετε στον κύκλο σας. Με άνεση λοιπόν θα βρεθείτε πολύ κοντά στην επιτυχία και θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον κοινωνικό σας περίγυρο. Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σαφείς σε αυτό που ζητάτε από τους άλλους και φυσικά από τον εαυτό σας.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Ήρθε η στιγμή να πάρετε κάτι από αυτά που σας χρωστά το σύμπαν.

Τις μέρες αυτές θα μπορέσετε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τα θέματα που σας απασχολούν. Οι βασικοί τομείς της ζωής σας είχαν πληγεί από διάφορες καταστάσεις που δεν έλεγαν να τελειώσουν. Το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να αναθεωρήσετε, να απαλλαγείτε και να ξεκινήσετε νέα πολλά υποσχόμενα επιχειρήματα. Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μια ανοδική πορεία.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα πισωγύρισμα σε παλιούς σας προβληματισμούς και καταστάσεις.

Τις μέρες αυτές ο Άρης στο ζώδιο σας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 2 Αυγούστου. Το γεγονός αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να έχετε αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες. Παρόλα αυτά θα μπορέσετε να δείτε κάποια οικονομικά θέματα που σας απασχολούν με μεγαλύτερη άνεση. Η θετική περίοδος στον επαγγελματικό τομέα θα σας κάνει πιο δραστήριους και ακόμη πιο υποψιασμένους σε δυσκολίες που υπάρχουν.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Η απαλλαγή από κάποια βάρη, θα σας κάνει να δείτε αισιόδοξα ότι σας απασχολεί.

Αυτή την περίοδο θα έχετε να ασχοληθείτε αρκετά με οικονομικά θέματα όπου θα έχετε περισσότερη υλική άνεση λόγο καινούριων συνθηκών εργασίας. Ο Ιούλιος ξεκινώντας θα σας δώσει μια ώθηση στην προσωπική σας ζωή με αποτέλεσμα να θελήσετε να απαλλαγείτε με επιτυχία, από κάποιες καταστάσεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Ο Ερμής στον Καρκίνο, θα σας κάνει περισσότερο αναλυτικούς και μεθοδικούς.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρθε η στιγμή να δείτε ξεκάθαρα τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

Για πολλούς λόγους οι μέρες αυτές θα σας δείξουν με έναν υπόγειο αλλά απόλυτο τρόπο, τα λάθη που κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Το Καλοκαίρι εξ άλλου θα είναι ένας μεγάλος δάσκαλος πάνω σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Ίσως παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που θα σας προσφέρουν καλύτερες συνθήκες εργασίας και πολύ πιθανόν να σας γίνει μια νέα πρόταση στα επαγγελματικά σας. Φροντίστε την υγεία σας.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ πιθανόν να βρεθείτε ανάμεσα σε καταστάσεις που πρέπει τώρα να λυθούν.

Ο Άρης θα βρίσκεται ορθόδρομος στον τομέα των επαγγελματικών σας επιδιώξεων, με αποτέλεσμα να βρεθείτε μπροστά σε κάποια θέματα που δεν είχαν οριστικά κλείσει και σταθεροποιηθεί. Προσοχή λοιπόν μέχρι να τις 2 Αυγούστου σε ότι αφορά την οικογένεια και την καριέρα. Ο Ερμής στον Καρκίνο θα φωτίσει θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας πορεία και τις νέες συμφωνίες. Κάτι καινούριο ξεκινά και σας δίνει χαρά.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Η οικογένεια σας στηρίζει και βρίσκεται κοντά, στις νέες σας αποφάσεις.

Πολύ πιθανόν να θελήσετε να ξεκινήσετε μία νέα εργασία με πολύ καλές προοπτικές. Όσον αφορά την οικογένεια, θα υπάρξουν ανανεωτικές συνθήκες, ακόμη και σε ότι αφορά τον τόπο διαμονής. Βέβαια μέσα σε όλο αυτά τα θέματα που θα συμβούν, δεν θα λείπουν και οι εντάσεις από δικά σας πρόσωπα. Φροντίστε να κρατάτε ισορροπίες. Ο Ιούλιος ξεκινά με μηνύματα και επαφές αγαπημένων σας προσώπων που έχετε καιρό να συναντήσετε.


Σχετικά άρθρα

  • Unique Post

Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*


Τελευταία άρθρα

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio