Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – από 18 έως 24 Ιουλίου 2016
Πηγή: PolisPress newsroom
15/07/2016 - 18:07

 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Μία ανανεωτική περίοδος που βρίσκετε και πάλι τους ρυθμούς σας.

Οι μέρες αυτές είναι πάρα πολύ θετικές σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικές επιλογές. Ένα ταξίδι ίσως να είναι η αιτία να γνωρίσετε ένα ξεχωριστό πρόσωπο, όχι απαραίτητα να καλύπτει την συναισθηματική σας ζωή. Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, θα σας δώσει εξαιρετικές ευκαιρίες σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σας προβολή.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Οι μεγάλες αλλαγές πλησιάζουν και πολύ σύντομα θα νοιώσετε ανανεωμένοι.

.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι για σας αρκετά έντονη σε γεγονότα και αναθεωρήσεις αποφάσεων που είχατε πάρει πριν από λίγο καιρό. Η Αφροδίτη στο Λιοντάρι θα σας δώσει υπέροχες στιγμές μέσα στην οικογένεια και ίσως να υπάρξουν γεγονότα που θα υπερβαίνουν την φαντασία σας. Η Πανσέληνος στις 19 σας βάζει σε νέα συναισθηματικά δεδομένα.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Θα απορήσετε και εσείς οι ίδιοι, πόσα πολλά έχετε να κάνετε μέσα σε λίγες μέρες.

.
Οι μέρες αυτές είναι πάρα πολύ σημαντικές σε ότι αφορά την επικοινωνία σας. Φροντίστε βέβαια ώστε να μην δημιουργήσετε εντάσεις με τους άλλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την περίοδο αυτή, δεν θα μπορέσετε να έχετε ηρεμία. Κάποιο ταξίδι σας επιφέρει αρκετά κέρδη υλικά και συναισθηματικά. Η Πανσέληνος στις 19 σας φέρνει κέρδη και ευκαιρίες που δεν πρέπει να αγνοήσετε.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε τις κακές σκέψεις να φύγουν μακριά, πριν γίνουν αιτία νέων λαθών.

.
Οι μέρες αυτές θα είναι λίγο απαιτητικές σε θέματα προσωπικών επιλογών. Πολύ εύκολα μπορεί να πέσετε έξω με λάθος αποφάσεις που θα πάρετε και να κάνετε δύσκολη την ζωή των άλλων αλλά και την δική σας. Η Πανσέληνος στις 19 θα σας δώσει ερωτική διάθεση και θα μπορέσετε να βρείτε πάλι τις ισορροπίες σας. Αν είστε μόνοι, αυτή η Πανσέληνος φροντίζει να σας παρουσιάσει μία αρκετά ενδιαφέρουσα γνωριμία.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Μην αφήσετε αυτές τις μέρες τίποτα στην τύχη. Προγραμματίστε το κάθε τι.

.
Οι μέρες αυτές έχουν μία πολύ θετική ενέργεια που πρέπει να επωφεληθείτε. Κάτι που πραγματικά θέλετε να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αφήστε το στο σύμπαν να το φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο. Η Πανσέληνος στις 19 θα σας ολοκληρώσει κάποια επαγγελματικά θέματα και πολύ πιθανόν να αποκτήσετε μία νέα επαγγελματική στέγη, κάτω από πολύ ευνοϊκές συνθήκες.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δυναμώσετε πολύ μέσα από τις καταστάσεις που βιώνετε.

.
Αυτές οι μέρες είναι αρκετά ξεχωριστές για σας. Επαγγελματικά βήματα που θα γίνουν με δική σας πρωτοβουλία, θα σας ευνοήσουν σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό. Στην προσωπική σας ζωή πολύ σύντομα να περιμένετε αλλαγές, που θα σας στιγματίσουν και θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, θα σας δώσει βάσεις σε συναισθηματικά θέματα που υπήρχαν.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Οι μέρες αυτές θα σας δώσουν καινούριες επιλογές με οικονομικά οφέλη.

.
Ένα ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό στον τομέα που αφορά κυρίως το φιλικό σας περιβάλλον, θα σας κάνει να δείτε με άλλα μάτια τους φίλους σας και τις συμπεριφορές τους. Πολύ πιθανόν να ενθουσιαστείτε από κάποιες γνωριμίες και καλό είναι να δώσετε ευκαιρίες και σε κάποιες παλιές φιλίες που έχετε αδικήσει. Η Πανσέληνος στις 19 θα σας δώσει μία νέα ευκαιρία πάνω σε οικογενειακά ζητήματα.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η στιγμή όπου θα πρέπει να ξεκινήσετε σε νέες βάσεις.

.
Τα επαγγελματικά, θα σας απασχολήσουν πάρα πολύ έντονα αυτές τις μέρες. Μία μεγάλη αλλαγή θα συμβεί στο επαγγελματικό ή κοινωνικό σας προφίλ. Μην φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας κάνει αρκετά επικοινωνιακούς και οι μικρές μετακινήσεις θα σας δώσουν αρκετή ικανοποίηση.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Ταξίδια και όμορφοι προορισμοί που θα σας κάνουν να ανανεωθείτε.

Η περίοδος αυτή θα έχει μία εξαιρετικά καλή ενέργεια προς εσάς. Τα ταξίδια θα είναι για σας μία σπουδή από όμορφες εμπειρίες σε κάθε επίπεδο. Μπορεί να μην βρίσκεστε και στην πιο εύκολη περίοδο της ζωής σας, όμως μπορείτε να αποκομίσετε κέρδη και εμπειρίες που δεν θα υπάρχουν πάντα ευκαιρίες για αυτό. Η Πανσέληνος στις 19, φροντίζει για την οικονομική σας ανάκαμψη.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε να κάνετε πάρα πολλά και σημαντικά πράγματα … σε λίγες μέρες.

.
Μία πολύ σημαντική περίοδος που θα σας δώσει ευκαιρίες σε κάθε επίπεδο. Θα μπορέσετε να ανακάμψετε σε οικονομικό επίπεδο και να βρείτε λύσεις που θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις. Στις 19, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, θα δημιουργήσει μία κρίση σε προσωπικό επίπεδο, που μπορεί να επιφέρει και αλλαγές που ήταν απαραίτητες για να συνεχίσετε την συναισθηματική πορεία σας


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, βρίσκονται σε μία σημαντική περίοδο.

.
Είναι αλήθεια ότι πολύ σύντομα θα έχετε σημαντικά γεγονότα σε επαγγελματικά θέματα. Βέβαια αυτό θα περάσει από μία περίοδο αναταραχών και αναστατώσεων, έως ότου θα μπορέσετε να βαδίσετε σε ένα τελείως νέο κύκλο ζωής. Η προσωπική σας ζωή θα σας δώσει πολλές ευτυχισμένες στιγμές που δεν θα κάνει έκπτωση σε γεγονότα. Η Πανσέληνος στις 19 ίσως να σας κάνει ανασφαλείς.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Η εργασία, θα σας απορροφήσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας.

Η Πανσέληνος στις 19 στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει μεγάλη ώθηση σε συναισθηματικό επίπεδο, που όμως θα πάρουν κάποιο χρόνο για την ολοκλήρωση τους. Βέβαια η περίοδος αυτή είναι από τις πιο απαιτητικές σε θέματα επαγγελματικά και ίσως να μην διαθέσετε χρόνο και ενέργεια για την προσωπική σας ζωή, η οποία βρίσκεται σε περίοδο αναμονής για κάποιες οριστικές αποφάσεις.


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio