Κάρυ λαχανικών και αγγουροσαλάτα
20/04/2011 - 14:00
Κάρυ λαχανικών
(Υλικά για τέσσερα άτομα)
1 μελιτζάνα
3 καρότα
150 γραμμάρια κολοκυθάκια
150 γραμμάρια αρακά
150 γραμμάρια καλαμπόκι
8 ντοματίνια
1 κρεμμύδι
2-3 σκελίδες σκόρδο
Λίγο ελαιόλαδο
2 κουταλιές κάρυ
Λίγο βασιλικό
500 ml γάλα καρύδας
Λίγο κάρδαμο
Γλυκάνισο
1 ξυλάκι κανέλας
Λίγο τριμμένο αμύγδαλο
2 κουταλιές σπορέλαιο
1 κούπα ρύζι μπασμάτι
Λίγο τριμμένο φιστίκι
Αγγουροσαλάτα
(Υλικά για τέσσερα άτομα)
3 μικρά αγγούρια
Χοντρό αλάτι
Μισό λεμόνι
Οι οδηγίες στο βίντεο:
[stream provider=youtube flv=x:/www.youtube.com/v/Wc_m-OSs94M img=x:/www.polispress.gr/wp-content/uploads/2010/10/bax1910.jpg embed=false share=false width=450 height=350 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]
Πηγή: Catering Γιάννη Μπαξεβάνη
Σχετικά άρθρα
- Unique Post
Δημοσίευση από Polis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Κουζίνα και διατροφή