Κεφτέδες ψαριού πάνω σε σέσκουλα – Φασόλια μαυρομάτικα με ταραμοσαλάτα
14/09/2011 - 10:00
Κεφτεδάκια ψαριού
(Υλικά για τέσσερα άτομα)
500 γραμμάρια σέσκουλα
250 γραμμάρια φασόλια μαυρομάτικα
Λίγο ελαιόλαδο
500 γραμμάρια φιλέτο σολωμού κατεψυγμένο
1 κρεμμύδι
4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
Μισό ματσάκι δυόσμο
Μισό ματσάκι μαιντανό
1 αυγό
2 φλιτζάνια φρυγανιά τριμμένη
1 ώριμη ντομάτα
Λίγο σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Ταραμοσαλάτα
(Υλικά για τέσσερα άτομα)
1 κρεμμύδι
250 γραμμάρια μπαγιάτικο ψωμί
100 γραμμάρια ταραμάς
1 λεμόνι
2 φλιτζάνια ελαιόλαδο
3 φλιτζάνια σπορέλαιο
Οι οδηγίες στο βίντεο:
[stream provider=youtube flv=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3DfcjJVVSDlkU img=x:/img.youtube.com/vi/fcjJVVSDlkU/0.jpg embed=false share=false width=450 height=253 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]
Πηγή: Catering Γιάννη Μπαξεβάνη
Σχετικά άρθρα
- Unique Post
Δημοσίευση από Polis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Κουζίνα και διατροφή