Φρίκη στο Αίγιο: Βρέφος εθισμένο στα ναρκωτικά – Οι γονείς κατηγορούνται για διακίνηση ηρωίνης



16/05/2025 - 12:08

(Φωτογραφία Αρχείου)(Φωτογραφία Αρχείου)

Το 4 μηνών αγοράκι ενός ζευγαριού στο Αίγιο, διαπιστώθηκε έπειτα από ιατρική εξέταση ότι είναι εξαρτημένο στα ναρκωτικά, ενώ εθισμένη φέρεται πως είναι και η μητέρα του. Την ίδια στιγμή, έπειτα από έρευνα που έκαναν οι αρχές στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Πιο συγκεκριμένα, το αμέσως μετά την σύλληψη των γονιών του, παραλήφθηκε από αστυνομικούς και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να μπει σε καθεστώς φύλαξης.

Σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών, το βρέφος είναι εξαρτημένο από ναρκωτικές ουσίες, πιθανότατα λόγω του ότι θήλαζε την μητέρα του, η οποία φέρεται να είναι επίσης εθισμένη.

Σε βάρος του ζευγαριού έχει ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. Υπενθυμίζεται πως οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγιαλείας το μεσημέρι της Δευτέρας (12/5).

Από την έρευνα που έγινε στην οικία που διέμεναν, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν:

  • 1- κιλό και -112,13- γραμμάρια ηρωίνης
  • -5,65- γραμμάρια κοκαΐνης
  • -1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • -2- κινητά τηλέφωνα και πλήθος καρτών sim
  • -180- ευρώ και
  • σύνεργα νόθευσης και διαμερισμού ηρωίνης σε δόσεις.

Ο κατηγορούμενος άνδρας στερούνταν μεταξύ άλλων νόμιμα έγγραφα για την παραμονή του στην χώρα.

Πηγή: Tempo24

Related…

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Τελευταία άρθρα

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio