Τροχαίο στη Λ.Ποσειδώνος: Συνελήφθησαν οι οδηγοί του ταξί και του απορριμματοφόρου



06/06/2025 - 16:38

Συνελήφθησαν από τις αρχές οι οδηγοί του και του απορριμματοφόρου, έπειτα από το θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος, με θύμα μια 62χρονη υπάλληλο καθαριότητας.

Το σημειώθηκε στις 7πμ και αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο 23χρονος οδηγός του ταξί επιχείρησε να κάνει προσπέραση από τα αριστερά, με μεγάλη ταχύτητα. Έχασε όμως, όπως φαίνεται, τον έλεγχο και έπεσε με δύναμη στην πίσω αριστερή πλευρά του απορριμματοφόρου όπου στεκόταν όρθια η υπάλληλος καθαριότητας.

Επιτόπου έσπευσε ασθενοφόρο αλλά και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας. 

Οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της έρευνας, πήραν καταθέσεις από τον οδηγό του ταξί, τον οδηγό του απορριμματοφόρου, καθώς και από έναν συνάδελφο της 62χρονης.

Με εντολή εισαγγελέα, οι αρχές συνέλαβαν τους δύο οδηγούς. Σε βάρος τους ασκήθηκε δικογραφία, με τους 2 άνδρες να αναμένονται να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα.

Related…

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Τελευταία άρθρα

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio