Τραγωδία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Ανθυπολοχαγός νεκρός κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών
30/04/2025 - 01:13
Φωτογραφία αρχείουΤον θάνατο ανθυπολοχαγού την Τρίτη κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφώνανακοίνωσε το ΓΕΝ.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Την Tρίτη 29 Απριλίου 2025, περί ώρας 12:30, κατά την διάρκεια εκπαίδευσης στην Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, απώλεσε τις αισθήσεις του ο Ανθυπολοχαγός (ΠΖ) Σ.Μ.
Στον Αξιωματικό παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και εκτελέστηκαν ενέργειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από κατάλληλο υγειονομικό προσωπικό. Ακολούθως διακομίσθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου παρά τις επίμονες προσπάθειες του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του και έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών.
Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας.
Πηγή: huffingtonpost
Σχετικά άρθρα
- Επιστροφή Ελλήνων καταδρομέων από τη Μοζαμβίκη (1.000)
- Orion 24: Έλληνες και ξένοι κομάντος στην Αττική, σε πολυεθνική άσκηση (φωτογραφίες- βίντεο) (1.000)
- «Ρεσάλτο» από καταδρομείς σε πλοίο στον Σαρωνικό: Εικόνες από την άσκηση Orion-24 (1.000)
- «Στάκα Τούρκο να γεμίσω...» (1.000)
- Falcon Leap-24: Έλληνες επίλεκτοι σε μεγάλη άσκηση στην Ολλανδία (φωτογραφίες) (1.000)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Εμείς και εσείς σε επαφή




