Τέμπη: Έγραψαν «Δεν έχω οξυγόνο» σε κοιλάδα 100 στρεμμάτων (Βίντεο)



19/02/2025 - 04:04

Η φράση «Δεν έχω οξυγόνο» έχει γίνει σύνθημα των κινητοποιήσεων, που γίνονται στη μνήμη των 57 θυμάτων των ΤεμπώνΗ φράση «Δεν έχω οξυγόνο» έχει γίνει σύνθημα των κινητοποιήσεων, που γίνονται στη μνήμη των 57 θυμάτων των Τεμπών

Αδελφός θύματος του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών πήρε την πρωτοβουλία και χάραξε την φράση «Δεν έχω οξυγόνο», με τη βοήθεια τρακτερ σε κοιλάδα, στην περιοχή Γαλαρινός, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Το κύριο σύνθημα των πολιτών, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων εις μνήμην των θυμάτων, «Δεν έχω οξυγόνο», σχημάτισε ο Κριστιάν Ρούτσι, αδερφός του Ντένις, ο οποίος σε ηλικία 22 ετών έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα.

Ο Κρίστιαν με έναν φίλο του έκαναν τις απαραίτητες μετρήσεις στην έκταση της γης που επρόκειτο να δουλέψουν και ύστερα από 12 ώρες δουλειάς, όπως δήλωσε ο ίδιος, ολοκλήρωσαν αυτό εντυπωσιακό και ανατριχιαστικό θέαμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κυκλάδες: Σεισμοί 5 και 4,9 Ρίχτερ το πρωί στα ανοιχτά της Αμοργού – «Δεν αποκλείουμε τίποτα»

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Έρχεται η κακοκαιρία Coral

Τραγωδία στην Κύπρο: Ερωτήματα για τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς – «Μουδιασμένη» η Λεμεσός

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio