Σελέν Ερντέμ: Κατηγορείται πως παρέσυρε οδηγό μοτοσυκλέτας η προπονήτρια του Παναθηναϊκού (βίντεο)
08/04/2025 - 02:24
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2024-2025 / ΠΑΟ – ΑΜΥΝΤΑΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)Σε τροχαίο ατύχημα φέρεται να ενεπλάκη η προπονήτρια του μπασκετικού τμήματος γυναικών του Παναθηναϊκού, Σελέν Ερντέμ.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», η προπονήτρια από την Τουρκία κατηγορείται πως παρέσυρε μία οδηγό μοτοσυκλέτας, με το αλκοτέστ της, ωστόσο, βάσει της Τροχαίας, να είναι καθαρό.
«Το αυτοκίνητο με έριξε και με παρέσυρε. Το μηχανάκι μάλλον θα βγει πως υπέστη ολική καταστροφή. Εκείνη λέει ότι μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο. Μιλούσε τουρκικά, η αλήθεια είναι ότι δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Είχε πανικοβληθεί στην αρχή. … Όταν ήρθε η μάνατζέρ της, χαλάρωσε τελείως και μετά υπήρχε στην ουσία αδιαφορία και έφυγε χωρίς να με ρωτήσει αν είμαι καλά, αν χρειάζομαι ασθενοφόρο», ανέφερε το θύμα του τροχαίου.
Μάλιστα, το θύμα του τροχαίου αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Ερντέμ.
Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (3/4), όταν το θύμα βρισκόταν σε φανάρι, σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνα, με το όχημα να τη χτυπά από πίσω.
Πηγή: huffingtonpost
Σχετικά άρθρα
- Club 1908: Το νέο διαδραστικό app της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τους φιλάθλους (Εικόνες) (0.836)
- Μπάσκετ - Παναθηναϊκός: «Πάγωσε» το ΟΑΚΑ με τον σοκαριστικό τραυματισμό του Λεσόρ (βίντεο-εικόνες) (0.836)
- Αυθεντικός Ματίας Λεσόρ: «Θηρίο» στα παρκέ - Απίστευτο δέσιμο με την κερκίδα (0.836)
- Λεσόρ τριετίας στον Παναθηναϊκό: Οικογενειακή φωτογραφία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (0.836)
- Ο Πρόεδρος έχει ρέντα: Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου για την διαιτησία με Εφές (Βίντεο) (0.836)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Εμείς και εσείς σε επαφή





