Πρίγκιπας Χάρι: Θα είμαι πάντα μέλος της βασιλικής οικογένειας
24/04/2026 - 21:11

Ο πρίγκιπας Χάρι σε συνέντευξή του από την Ουκρανία στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV News ανέφερε ότι θα είναι «πάντα μέλος της βασιλικής οικογένειας», παρά τη δημόσια ρήξη, με τα άλλα μέλη της οικογένειας του.
«Θα είμαι πάντα μέλος της βασιλικής οικογένειας και βρίσκομαι εδώ εργαζόμενος, κάνοντας ακριβώς αυτό για το οποίο γεννήθηκα, και το απολαμβάνω», ανέφερε.
Ο Χάρι μάλιστα σημείωσε ότι δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό πως «δεν είναι ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας». Ο όρος «ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας» χρησιμοποιείται για τα ανώτερα μέλη που εκπροσωπούν επίσημα τη μοναρχία μέσω δημόσιων εμφανίσεων και υποχρεώσεων.
Απαντώντας στις δηλώσεις του, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε στους δημοσιογράφους: «Ξέρω ένα πράγμα, ο πρίγκιπας Χάρι σίγουρα δεν μιλά εκ μέρους του Ηνωμένου Βασιλείου. Νομίζω ότι εγώ μιλάω για το Ηνωμένο Βασίλειο περισσότερο από τον Πρίγκιπα Χάρι. Αλλά εκτιμώ πολύ τη συμβουλή του», πρόσθεσε ειρωνικά.
Ο Χάρι έφτασε στο Κίεβο την Πέμπτη σε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη, λίγες ημέρες πριν από την επίσημη επίσκεψη του πατέρα του, Κάρολου στις ΗΠΑ, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Ο Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ , αποχώρησαν από τα επίσημα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020, μετά από ρήξη με την οικογένεια του Χάρι, συμπεριλαμβανομένου και του αδελφού του, πρίγκιπα Ουίλιαμ.
.
Πηγή: naftemporiki
Σχετικά άρθρα
- Ουκρανία: Κορυφαίο στέλεχος του Κρεμλίνου πήγε στη Μαριούπολη (1.000)
- Συγγνώμη από Πούτιν για τον ισχυρισμό Λαβρόφ ότι ο Χίτλερ είχε εβραϊκές ρίζες (1.000)
- Ουκρανία: Η Ρωσία θέλει μέχρι την 9η Μαΐου να έχει καταλάβει το Αζοφστάλ (1.000)
- Ουκρανία: Η Γερμανία δεν τάσσεται υπέρ της προμήθειας δυτικών μαχητικών (1.000)
- Ουκρανία: Εκρήξεις στη Λβιβ (1.000)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Διάφορες ειδήσεις

Εμείς και εσείς σε επαφή





