Ο νέος εντελώς απρόβλεπτος ρόλος της Μέριλ Στριπ
05/04/2025 - 03:35
Η Μέριλ Στριπ στο 77ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καννών, Γαλλία, Μάιος 2024. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Μέριλ Στριπ, βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον μυθικό χαρακτήρα Aslan, στην ταινία «Narnia» τηςΓκρέτα Γκέργουιγκ.
Η νέα μεταφορά της σειράς βιβλίων του Ιρλανδού συγγραφέα C.S. Lewis, «The Chronicles of Narnia» στο Netflix, ανακοινώθηκε το 2018, ενώ δύο χρόνια αργότερα, η Γκρέτα Γκέργουιγκ ανέλαβε τη σκηνοθεσία.
Στα βιβλία, ο Aslan είναι ένα μυθικό λιοντάρι το οποίο έχει ανθρώπινη φωνή και είναι γνωστός ως ο φύλακας της Νάρνια, υιοθετώντας την μορφή ενός οδηγού-σωτήρα για τους μικρούς ήρωες της ιστορίας. Ο Aslan δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα ως μία αλληγορία για τον Ιησού.
Το Nexus Point News αναφέρει ότι η ταινία θα είναι διασκευή του έκτου μυθιστορήματος της σειράς Νάρνια, «The Magician’s Nephew», το οποίο χρονολογικά τοποθετείται πρώτο στη σειρά.
Η ιστορία αφηγείται την προέλευση της Νάρνια και επικεντρώνεται στον Ντίγκορι Κιρκ και την Πόλι Πλάμερ, οι οποίοι ανακαλύπτουν τον μαγικό κόσμο εξαιτίας του θείου του Ντίγκορι.
Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του βιβλίου, «Σε μια παράτολμη αποστολή να σώσουν μια ζωή, δύο φίλοι ταξιδεύουν σε έναν άλλο κόσμο, όπου μια κακιά μάγισσα προσπαθεί να τους υποδουλώσει. Αλλά τότε το τραγούδι του λιονταριού Άσλαν υφαίνεται στον ιστό μιας νέας χώρας, μιας χώρας που θα γίνει γνωστή ως Νάρνια. Και στη Νάρνια, όλα είναι δυνατά».
Ο ιστότοπος αναφέρει επίσης ότι, ο Ασλάν θα είναι θηλυκός στη διασκευή της Γκέργουιγκ. Ωστόσο, δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα τέτοιου είδους πληροφορίες.
Η πιο πρόσφατη κινηματογραφική εμφάνιση της 75χρονης σταρ ήταν το 2021, στη ταινία «Don’t Look Up», ενώ πρωταγωνιστεί και στηντηλεοπτικήσειρά του HULU, «Only Murders in the Building».
Με πληροφορίες από Deadline
Related…
Πηγή: huffingtonpost
Σχετικά άρθρα
- «Ο Διάβολος Φοράει Prada» - Έρχεται το σίκουελ (1.000)
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Σπάει όλα τα ρεκόρ 5 μήνες προτού βγει στις σκοτεινές αίθουσες (0.396)
- Δροσιά σε ταράτσες και θερινά σινεμά με εμπνευσμένες ειδικές προβολές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (0.010)
- Σάρον Στόουν: Με φονικό ένστικτο στο σίκουελ του «Nobody» (0.010)
- Νέες ταινίες: Σον Πεν και Ντακότα Τζόνσον αλλά και Γκρέις Κέλι με Φρανκ Σινάτρα (0.010)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Εμείς και εσείς σε επαφή








