Ο Μουγκοπέτρος κρατούσε την κροτίδα που εξερράγη – Εχασε δύο δάχτυλα ο αριστοτέχνης του κλαρίνου
22/04/2025 - 11:06
Ο Άρης Μουγκοπέτρος κατά την διάρκεια ηχογράφησηςΟ ίδιος ο μουσικός και αριστοτέχνης του κλαρίνου, Άρης Μουγκοπέτρος φέρεται να ήταν αυτός που κρατούσε την κροτίδα η οποία εξερράγη τραυματίζοντας τον στο χέρι και προκαλώντας τον ακρωτηριασμό δύο δακτύλων του.
Αυτό αναφέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και εκρηκτικών υλών, η οποία βασίστηκε σε μαρτυρίες και συλλεχθέντα στοιχεία από το σημείο του ατυχήματος.
Σημειώνεται πως ο 32χρονος Μουγκοπέτρος υπέστη το ατύχημα τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα και ενώ έπαιζε σε πανηγύρι στην Αχαΐα. Η κροτιδα εξερράγη και ο καλλιτέχνης διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Τρίπολης.
Ωστόσο η σοβαρότητα της κατάστασής του επέβαλλε την διακομιδή του στο ΚΑΤ, όπου υπάρχει εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό για τέτοιου είδους τραύματα.
Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κρίθηκε αναγκαίος ο ακρωτηριασμός δύο δαχτύλων του.
Ο καλλιτέχνης νοσηλεύεται σε εξειδικευμένη μονάδα του νοσοκομείου και πλέον η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία για περαιτέρω επιπλοκές. Ωστόσο, το σοκ είναι μεγάλο, καθώς πρόκειται για έναν ταλαντούχο μουσικό που βρισκόταν σε ανοδική πορεία.
Πηγή: huffingtonpost
Σχετικά άρθρα
- Ακρωτηριάστηκαν τα δύο δάχτυλα του βιρτουόζου του κλαρίνου Άρη Μουγκοπέτρου από την έκρηξη κροτίδας (0.488)
- Πέθανε ο θρυλικός μουσικός και παραγωγός Κουίνσι Τζόουνς (0.366)
- Ακόμα ένα Πάσχα με ακρωτηριασμούς με φόντο «παραδοσιακά» έθιμα για το Πάσχα (0.268)
- Σοβαρός τραυματισμός 28χρονου από κροτίδα στη Ματαράγκα – Κινδυνεύει με ακρωτηριασμό (0.268)
- Μουγκοπέτρος: «Τον σκότωσα, τον σκότωσα» φώναζε ο άνδρας που του έδωσε την κροτίδα – Βίντεο ντοκουμέντο (0.268)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Εμείς και εσείς σε επαφή





