Ουντινέζε – Ρόμα 1-0: Ο Εκέλενκαμπ «τιμώρησε» τους Τζιαλορόσι



03/02/2026 - 00:00

Η Ουντινέζε νίκησε με 1-0 την Ρόμα για την 23η αγωνιστική της Serie A και την άφησε πίσω όσον αφορά το τρένο της τετράδας, με τους Ρωμαίους να βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς στο -2 από την τέταρτη Γιουβέντους.

Από την άλλη η ομάδα από το Ούντινε προσπέρασε Σασουόλο και Μπολόνια και σκαρφάλωσε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ιταλικού πρωταθλήματος με 32 βαθμούς και βρίσκεται στο -9 από την 6η Κόμο.

Η Ρόμα δεν κατάφερε να νικήσει ένα πολύ σημαντικό ματς για εκείνη μετά την ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 1-1 για την τελευταία αγωνιστική της League Phase του Europa League. Μπήκε ως αλλαγή στο 79ο λεπτό ο Κώστας Τσιμίκας για την ομάδα του Γκασπερίνι.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Εκέλενκαμπ στο 49ο λεπτό με το οποίο χάρισε τη νίκη στην Ουντινέζε, καθώς το 1-0 ήταν και το τελικό σκορ της συνάντησης στο «Blue Energy Stadium».

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Οκόγιε, Ζεμούρα, Κρίστενσεν, Μπερτόλα (79’ Καμπασελέ), Σολέ, Εχιζίμπουε, Κάρλστρομ, Εκέλενκαμπ (90+2′ Μπαγιό), Μίλερ (80’ Θάραγα), Ατά, Ντέιβις (56’ Γκέιγ, 90+2′ Τζανιόλο)

ΡΟΜΑ: Σβίλαρ, Ερμόσο (70’ Γκιλάρντι), Γουέσλι, Εντικά, Μαντσίνι, Τσελίκ (79’ Τσιμίκας), Κριστάντε, Ελ Αϊναουί (78’ Πιζίλι), Πελεγκρίνι (67’ Βεντουρίνο), Σουλέ (79’ Βαζ), Μάλεν

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής της :

Λάτσιο – Τζένοα 3-2
Πίζα – Σασουόλο 1-3
Νάπολι – Φιορεντίνα 2-1
Κάλιαρι – Βερόνα 4-0
Τορίνο – Λέτσε 1-0
Κόμο – Αταλάντα 0-0
Κρεμονέζε – Ίντερ 0-2
Πάρμα – Γιουβέντους 1-4
Ουντινέζε – Ρόμα 1-0

3/2 21:45 Μπολόνια – Μίλαν

Η βαθμολογία

alt

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Βερόνα – Πίζα
Τζένοα – Νάπολι
Φιορεντίνα – Τορίνο
Μπολόνια – Πάρμα
Λέτσε – Ουντινέζε
Σασουόλο – Ίντερ
Γιουβέντους – Λάτσιο
Αταλάντα – Κρεμονέζε
Ρόμα – Κάλιαρι
Μίλαν – Κόμο

Adblock test (Why?)


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες 2, 3, 4 τροχοί

Σχολιάστε το άρθρο

*


Τελευταία άρθρα

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio