Νάτσιος: Χαιρόμαστε που η Καρυστιανού έρχεται στις θέσεις μας για τις αμβλώσεις
21/01/2026 - 11:45

Σαφείς αιχμές για τη Μαρία Καρυστιανού στο ζήτημα των αμβλώσεων άφησε ο πρόεδρος της «Νίκης» Δημήτρης Νατσιός, κρατώντας αποστάσεις από τον υπό διαμόρφωση φορέα της, κάνοντας λόγο για «υπόθεση εργασίας».
«Χαιρόμαστε που η Καρυστιανού έρχεται στις θέσεις μας για τις αμβλώσεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νατσιός μιλώντας στο OPEN, σχολιάζοντας με νόημα ότι το κόμμα του έχει σταθερότητα θέσεων «Δεν ταρακουνιόμαστε στον πρώτο πυροβολισμό, εμείς είμαστε σταθεροί στο θέμα αυτό και λέμε ότι πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στη ζωή» είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος της Νίκης εξέφρασε τον σεβασμό του στην κυρία Καρυστιανού, λέγοντας ότι δέχεται άδικες επιθέσεις και κανιβαλισμό. «Δείχνει επιπολαιότητα. Χθες το βράδυ την εκθείαζες και σήμερα είναι τέρας;», είπε.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συμπόρευσης ή συνεργασίας, σημείωσε ότι η «Νίκη» θα έχει αυτόνομη και παρέπεμψε στις επίσημες ανακοινώσεις και στις ενδεχόμενες διαφωνίες που θα υπάρξουν. «Όταν παρουσιάσει το κόμμα, τις θέσεις και τα πρόσωπα που την πλαισιώνουν, θα κρίνουμε», ανέφερε.
Σε αυτό το πλαίσιο, έθεσε κόκκινες γραμμές, λέγοντας ότι το κόμμα του θέλει για παράδειγμα την κατάργηση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και τη δυνατότητα υιοθεσίας που τους παρέχεται.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-dfu3vapjs3t5)
Πηγή: protothema
Σχετικά άρθρα
- Πρώτο τραπέζι στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας η Ματίνα Παγώνη [Εικόνες] (1.000)
- Σκρέκας: Θα είχαμε πολύ πιο χαμηλούς λογαριασμούς ενέργειας αν γίνονταν επί ΣΥΡΙΖΑ αυτά που γίνονται σήμερα για τις ΑΠΕ (1.000)
- Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πανηγυρική «επιστροφή» του ΠΑΣΟΚ – Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου – Δευτέρα τα αποτελέσματα (1.000)
- Ανατολική Μεσόγειος: Στο μικροσκόπιο της Αθήνας το τουρκικό γεωτρύπανο – Η απάντηση αν επιχειρηθεί πρόκληση (1.000)
- Τις άμυνες της σε επίπεδο κυβερνοασφάλειας ενισχύει περαιτέρω η Ε.Ε. (1.000)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Διάφορες ειδήσεις

Εμείς και εσείς σε επαφή




