Λάρισα: Νεκρή 25χρονη σε εκκοκκιστήριο – Εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα
07/10/2024 - 11:50
Νεκρή 25χρονη σε εκκοκκιστήριο στη Λάρισα.Τη ζωή της έχασε τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, τα ξημερώματα μια 25χρονη γυναίκα σε εργατικό δυστύχημα σε εκκοκκιστήριο που βρίσκεται στον οδικό άξονα της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου στον δήμο Κιλελέρ.
Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε γυναίκα από μηχάνημα εκκοκκιστηρίου στον Πρόδρομο Λάρισας. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) October 7, 2024
Η άτυχη γυναίκα φέρεται να εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα στις 3.51 σήμερα τα ξημερώματα, ενώ για τον απεγκλωβισμό της χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία μετέβη με 3 οχήματα και 10 άνδρες.
Η 25χρονη μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε εκπνεύσει.
ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ
Πηγή: huffingtonpost
Σχετικά άρθρα
- Σαλαμίνα: 4 συλλήψεις για τον θανάσιμο τραυματισμό εργάτη (0.567)
- Εργατικό δυστύχημα στην Κέρκυρα: Νεκρός εργάτης από ηλεκτροπληξία (0.567)
- Εργατικά δυστυχήματα σε Σαντορίνη και Αλεξανδρούπολη - Νεκροί ένας 19χρονος και ένας 57χρονος (0.567)
- Ρόδος: Τραγωδία με εργαζόμενο σε ξενοδοχείο - 65χρονος εγκλωβίστηκε σε πρέσα πλυντηρίου (0.567)
- Ρόδος: Εργατικό δυστύχημα - 28χρονος καταπλακώθηκε από χώματα (0.567)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Εμείς και εσείς σε επαφή









