Λάρισα: Με σκυμμένο το κεφάλι στα δικαστήρια ο 21χρονος που σκότωσε τη μητέρα του
16/05/2025 - 12:08
Στα δικαστήρια Λάρισας μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι για να απολογηθεί ο 21χρονος, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα σκότωσε την 52χρονη μητέρα του.
Ο νεαρός μητροκτόνος που είχε σκυμμένο το κεφάλι του, δεν απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το ποιον λόγο έκανε το έγκλημα και αν έχει μετανοήσει για την αποτρόπαια πράξη του.
Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία καθώς και κατοχής και χρήση ναρκωτικών.
Σήμερα θα απολογηθεί και ο 22χρονος ξάδερφός του που τον βοήθησε να μεταφέρει το πτώμα της 52χρονης.
Ο 22χρονος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.
Πηγή: protothema
Σχετικά άρθρα
- Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή: Τα πλεονεκτήματα του νέου πλαισίου (1.000)
- Αδ. Γεωργιάδης: Θεωρώ αδιανόητο ότι η ΕΕ βλέπει την ενεργειακή κρίση χωρίς να παρεμβαίνει γρήγορα (1.000)
- Δύο τραυματίες σε απόπειρα ληστείας στη Θεσσαλονίκη (1.000)
- Έλενα Αθανασοπούλου: Ξεσπά η ηθοποιός που μήνυσε τον σκηνοθέτη για βιασμό (1.000)
- Ηράκλειο: Στις φλόγες επιχείρηση ανακυκλώσιμων υλικών (1.000)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Διάφορες ειδήσεις

Εμείς και εσείς σε επαφή





