Κύκλωμα προστασίας οίκων ανοχής: Στη φυλακή η 37χρονη αστυνομικός και οι αρχηγοί της οργάνωσης



16/01/2025 - 11:59

..

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τη σύμφωνη απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέα, οι φερόμενοι ως επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης, που παρείχε “προστασία” από αστυνομικούς ελέγχους σε οίκους ανοχής και χαρτοπαικτικές λέσχες.

Ο αρχηγός και υπαρχηγός της οργάνωσης, αλλά και η 37χρονη που φαίνεται να παρείχε κρίσιμη βοήθεια στην εγκληματική ομάδα, μεταφέροντας υπηρεσιακές πληροφορίες απευθείας στην κορυφή της οργάνωσης, πήραν το δρόμο για την φυλακή, ενώ συνεχίζονται σήμερα οι απολογίες των υπόλοιπων κατηγορουμένων για την δράση της εγκληματικής οργάνωσης.

Αντίθετα, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι της πρώτης ομάδας, που κατά περίπτωση αφορούν υποχρέωση εμφάνισης δύο ή τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό Τμήμα και χρηματικές εγγυήσεις από 2 έως 5 χιλιάδες ευρώ.

Μεταξύ των κατηγορούμενων που αφέθηκαν ελεύθεροι ήταν οι τρεις φερόμενοι ως «λογιστές» της οργάνωσης, ο οδηγός του αρχηγού, ένας απόστρατος των ενόπλων δυνάμεων στον οποίο αποδίδεται ρόλος στενότατου συνεργάτη , δεξί χέρι, του αρχηγού καθώς και ένας υπήκοος Τουρκίας που εμφανίζεται ως υπάλληλος σε εταιρία του κατά την δικογραφία δεύτερου “υπαρχηγού” της οργάνωσης. Ο τελευταίος θα οδηγηθεί με την δεύτερη ομάδα κατηγορουμένων ενώπιον της Ανακρίτριας.

Related…

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio