Καρδίτσα: Στη φυλακή ο 24χρονος που χτύπησε και βίασε τη σύντροφο του
09/05/2025 - 22:37
Ο 24χρονοςΕισαγγελέας και ανακριτής συμφώνησαν και έκριναν προφυλακιστέο τον 24χρονο από την Καρδίτσα, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες της 17χρονης συντρόφου του, τη χτύπησε και τη βίασε.
Ο νεαρός δεν αποδέχθηκε την κατηγορία του βιασμού, αλλά ανακριτής και εισαγγελέας δεν τον πίστεψαν. Κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγείται στις φυλακές Γρεβενών.
Υπενθυμίζεται πως η 17χρονη ανέφερε στις Αρχές, ότι ο σύντροφος της την είχε οδηγήσει σε ερημική τοποθεσία της Καρδίτσας, όπου τη χτύπησε και τη βίασε. Ύστερα από την καταγγελία της ανήλικης, ο 24χρονος βρέθηκε σε ψυχιατρική δομή.
Η εν λόγω υπόθεση δεν είναι η πρώτη που βαραίνει τον νεαρό, ο οποίος κατά το παρελθόν, είχε δεχθεί καταγγελία από πρώην φίλη του, 27 χρονών, η οποία ισχυρίστηκε, ότι ο ίδιος την είχε βιάσει μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου διέμενε. Τότε, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ύστερα από την απολογία του.
Related…
Πηγή: huffingtonpost
Σχετικά άρθρα
- Ενωση Ελλήνων. Εφοπλιστών: Δύο νηπιαγωγεία για τα παιδιά στον Παλαμά Καρδίτσας μετά τον Daniel (0.874)
- Τραγωδία στην Καρδίτσα: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα κυνηγετικού όπλου (0.874)
- Καρδίτσα: Επιχείρηση τής Δίωξης Ναρκωτικών για σπείρα διακίνησης κάνναβης (0.874)
- Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες: Τρίωροι αποκλεισμοί δρόμων, λιμανιών και τελωνείων (0.874)
- Κινητοποιήσεις αγροτών: Επεισόδια στην Καρδίτσα, μπλόκο στη Γυρτώνη (0.873)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Εμείς και εσείς σε επαφή








