Ισραήλ: 3 αγνοούμενοι από το ιρανικό πυραυλικό πλήγμα στη Χάιφα
05/04/2026 - 22:59

Δεκάδες διασώστες και πυροσβέστες ψάχνουν στα συντρίμμια μιας πολυκατοικίας στη Χάιφα, στο βόρειο Ισραήλ, αναζητώντας τρεις ανθρώπους που αγνοούνται μετά το πλήγμα ιρανικού πυραύλου.
Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν.
Ενώ έπεφτε η νύχτα, μερικές ώρες μετά το πλήγμα που σημειώθηκε γύρω στις 18.00, οι έρευνες συνεχίζονταν υπό το φως προβολέων και ενώ τα συντρίμμια κάπνιζαν ακόμη.
Η υπηρεσία Μαγκέν Νταβίντ Αντόμ, αντίστοιχη του Ερυθρού Σταυρού στο Ισραήλ, έκανε λόγο για τέσσερις τραυματίες, μεταξύ των οποίων ένα βρέφος. Το επταώροφο κτίριο καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς, σύμφωνα με τα πλάνα που μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.
Η πυροσβεστική ανέφερε ότι αγνοούνται τρία άτομα.
Σήμερα, οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ εντόπισαν συνολικά πέντε ομοβροντίες πυραύλων που εκτοξεύτηκαν από το Ιράν και ενεργοποίησαν τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας.
ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά άρθρα
- Ισραήλ: Ένας νεκρός, 4 τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι στη Χάιφα (0.666)
- Στο Ισραήλ ο αμερικανός ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο (0.333)
- Το Ισραήλ συγκέντρωνει τους παλαιστίνιους κρατούμενους που θα ανταλλαγούν με ομήρους στη Γάζα (0.333)
- Λίβανος: Έντεκα νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Χαρφάτα και τη Τζνα (0.333)
- Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή: Τα πλεονεκτήματα του νέου πλαισίου (0.001)
Δημοσίευση από PolisPress, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Εμείς και εσείς σε επαφή





