Θεσσαλονίκη: Τοποθέτησαν κάμερες ασφαλείας γύρω από σπίτι και έκαναν εμπόριο ηρωίνης
07/07/2025 - 08:55

Πέντε άτομα συνελήφθησαν για εμπλοκή σε υπόθεση αγοραπωλησίας ναρκωτικών, στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης.
Σημείο αναφοράς της διακίνησης ήταν ένα σπίτι, όπου οι δράστες τοποθέτησαν περιμετρικά κάμερες ασφαλείας, καταγράφοντας τις κινήσεις γύρω από την οικία.
Δύο εκ των εμπλεκόμενων προσώπων συνελήφθησαν για αγορά μικροποσότητας ηρωίνης και οι υπόλοιποι τρεις για κατοχή και διακίνηση της συγκεκριμένης ναρκωτικής ουσίας.
Στο εσωτερικό του σπιτιού βρέθηκαν ναρκωτικά, χρηματικά ποσά και μία ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν τέσσερις κάμερες ασφαλείας και το καταγραφικό με το αποθηκευμένο οπτικοακουστικό υλικό.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά άρθρα
- Θεσσαλονίκη: "Διακίνηση" με υπεραστικό λεωφορείο - 3 κιλά ηρωίνη σε χειραποσκευή επιβάτη (0.993)
- Κορωπί: Έθαβαν την ηρωίνη σε χωράφια μέχρι να την πουλήσουν (φωτο-βίντεο) (0.993)
- Δύο τραυματίες σε απόπειρα ληστείας στη Θεσσαλονίκη (0.007)
- Ανεμοβλογιά και όχι ευλογιά των πιθήκων το «ύποπτο» κρούσμα της Θεσσαλονίκης (0.007)
- Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση και πορεία της ΕΔΥΕΘ για τα 77 χρόνια από τη ρίψη ατομικών βομβών σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι (0.007)
Δημοσίευση από PolisPress, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Εμείς και εσείς σε επαφή





