Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης γυμναστηρίου συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης
14/10/2024 - 18:39
(Φωτογραφία Αρχείου)Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ένας 31χρονος ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται από μια 17χρονη για σεξουαλική παρενόχληση κατ′ επανάληψη, κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο.
Ο 31χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο μονομελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώ εις βάρος του, η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε κατηγορία για κατάχρηση ανηλίκου κατ′ εξακολούθηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία περιγράψει 3 περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που συνέβησαν από τα τέλη του περασμένου μήνα, σε περιοχή έξω από την Θεσσαλονίκη.
Πηγή: ΑΠΕ
Related…
Πηγή: huffingtonpost
Σχετικά άρθρα
- Θεσσαλονίκη: Ενοχος για σεξουαλική παρενόχληση ο 31χρονος γυμναστής (1.000)
- Ωραιόκαστρο: Σύλληψη ιδιοκτήτη γυμναστηρίου - Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης (0.887)
- Γαλλία: Νεκρή 20χρονη υπάλληλος σε γυμναστήριο - Ενδείξεις για διαρροή αζώτου (0.887)
- Άλιμος: 15χρονος υπέστη καρδιακή ανακοπή σε γυμναστήριο – Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ (0.394)
- Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή για 36χρονος που παρενόχλησε νεαρή σε λεωφορείο (0.113)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Εμείς και εσείς σε επαφή








