Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο άνδρας που κλώτσησε γάτα και την πάτησε με το αυτοκίνητο
06/06/2025 - 16:38
Η στιγμή που ο 34χρονος κλωτσάει τη γάτα, λίγες στιγμές πριν περάσει από πάνω της με το αυτοκίνητοΕλεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 34χρονος που κατηγορείται ότι κλώτσησε και στη συνέχεια πάτησε με το αυτοκίνητο μία γάτα στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.
Σε βάρος του 34χρονου είχε απαγγελθεί ποινική δίωξη για φόνο ζώου και διακίνηση ναρκωτικών με τη μορφή αγοράς και κατοχής, καθώς στο σπίτι του βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 76,33 γραμμαρίων. Στον 34χρονο ασκήθηκε επίσης ποινική δίωξη για οπλοκατοχή, καθώς στο σπίτι του εντοπίστηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.
Απολογούμενος ενώπιον της Δ′ ειδικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης φέρεται να αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει το γατάκι, υποστηρίζοντας ότι το πάτησε «κατά λάθος», ενώ δήλωσε χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών.
Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος υπό τους όρους της αυτοπρόσωπης εμφάνισης 3 φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Related…
Πηγή: huffingtonpost
Σχετικά άρθρα
- Θεσσαλονίκη: 50.000 ευρώ πρόστιμο στον 34χρονο που πάτησε επίτηδες με το αυτοκίνητο γατάκι (1.000)
- Βούλα: Με σιδερένιο λοστό σκότωσε γάτα επειδή ήταν στην αυλή του (0.973)
- Κτηνωδία στην Κυψέλη: Άγνωστος αποκεφάλισε γάτα (0.973)
- Αποτρόπαιο περιστατικό βίας στη Λήμνο: Πυροβόλησαν γάτο με αεροβόλο (0.973)
- Η Ντάουνινγκ Στριτ προετοιμάζει το «σχέδιο της κηδείας» του 17χρονου Larry (0.972)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Εμείς και εσείς σε επαφή









