Δόμνα Μιχαηλίδου: Παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Λεωνή Μαντωνάκη
16/02/2025 - 01:12

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε το Σάββατο (15/2) η Δόμνα Μιχαηλίδου με τον ψυχίατρο Λεωνίδα Μαντωνάκη.
Ο γάμος τελέστηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Πειραιά σε στενό κύκλο, με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη να είναι εκείνος που πάντρεψε το ζευγάρι.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και το καλοκαίρι αποφάσισαν να παντρευτούν, ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ότι η πρώην υπουργός Εργασίας είναι έγκυος. Η κυρία Μιχαηλίδου αναμένεται να γεννήσει μετά το Πάσχα, ενώ όπως έχει αποκαλύψει, κυοφορεί αγοράκι.

Μετά τον γάμο, η πρώην υπουργός Εργασίας και ο σύζυγός της Λεωνής Μαντωνάκης θα δεξιωθούν τους φίλους τους σε μαγαζί στον Πειραιά.

Γάμος της πρώην υπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου.
Γάμος της πρώην υπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου.
Γάμος της πρώην υπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου.
Πηγή: huffingtonpost
Σχετικά άρθρα
- Γέννησε η Δόμνα Μιχαηλίδου (0.785)
- Επιδότηση 100 ευρώ σε 80.000 ιδιωτικούς υπαλλήλους για επιμόρφωση στη συμπερίληψη στο χώρο εργασίας (0.785)
- Καλαμάτα: Αφίξεις «υψηλών» προσκεκλημένων για τον γάμο του Αντετοκούνμπο (0.215)
- Γάμος Αντετοκούνμπο:Με «Νigerian Party» συνεχίζεται ο εορτασμός - Βίντεο από το πάρτι στα λευκά (0.215)
- Κρήτη: Στη φυλακή ο γαμπρός για την «γαμήλια» κοκαΐνη - Ελεύθερη η μητέρα του (0.215)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Εμείς και εσείς σε επαφή





