Α. Μπλίνκεν: Η Ουκρανία πρέπει να λάβει σκληρές αποφάσεις για την επιστράτευση
04/12/2024 - 16:54

Η Ουκρανία πρέπει να αποφασίσει για την περαιτέρω επιστράτευση στρατευμάτων στον πόλεμο της κατά της ρωσικής εισβολής, δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν.
«Η Ουκρανία πρέπει να λάβει σκληρές αποφάσεις σχετικά με την περαιτέρω επιστράτευση, αλλά πρόκειται για αναγκαίες αποφάσεις» δήλωσε ο Μπλίνκεν μετά τη διήμερη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών των χωρών μελών του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.
«Αυτό είναι κρίσιμο, επειδή ακόμη και με χρήματα, ακόμη και με πυρομαχικά, πρέπει να υπάρχουν εκεί άνθρωποι στη γραμμή του μετώπου για να αντιμετωπίσουν τη ρωσική επιθετικότητα», πρόσθεσε ο Μπλίνκεν.
Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά άρθρα
- ΗΠΑ: Ο κυβερνήτης της Οκλαχόμας κυρώνει έναν από τους πιο περιοριστικούς νόμους για την άμβλωση (1.000)
- Μαλαισία: 992 κρούσματα και 9 θάνατοι σε 24 ώρες (1.000)
- Μόσχα: Κυρώσεις στον Ιάπωνα πρωθυπουργό και σε 62 ακόμα αξιωματούχους (1.000)
- Ουκρανία: Κορυφαίο στέλεχος του Κρεμλίνου πήγε στη Μαριούπολη (1.000)
- Συγγνώμη από Πούτιν για τον ισχυρισμό Λαβρόφ ότι ο Χίτλερ είχε εβραϊκές ρίζες (1.000)
Δημοσίευση από PolisPress, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Εμείς και εσείς σε επαφή







