Αρένα σχολείο στο Κρανίδι: 13χρονος πήγε να πετάξει συμμαθητή του από το μπαλκόνι



09/10/2024 - 14:34

Φωτογραφία ΑρχείουΦωτογραφία Αρχείου

Σε αρένα μετατράπηκε σχολικό συγκρότημα στο Κρανίδι, όταν 13χρονος μαθητής επιτέθηκε βίαια σε συνομήλικό του, τον έσυρε από τα μαλλιά στην τάξη και τον χτύπησε με σφοδρότητα. Μάλιστα, αποπειράθηκε να τον πετάξει και από το παράθυρο της σχολικής αίθουσας.

Το θύμα της επίθεσης σώθηκε χάρη στην παρέμβαση ενός άλλου μαθητή, ενώ ο 13χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ναυπλίου.

Το νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας συνέβη στην περιοχή όπου πριν λίγες μέρες, νεαροί επιχείρησαν να ξυρίσουν ένα μαθητή της Α′ Γυμνασίου με φαλτσέτα.

Προς το παρόν οι αρχές δεν έχουν προβεί στην σύλληψη των γονέων του 13χρονου, καθώς δεν κρίθηκε απαραίτητο, ενώ εξετάζονται τα κίνητρα της βίαιης επίθεσης από τον ανήλικο μαθητή. 

Πηγή: ΕΡΤ

Related…

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Τελευταία άρθρα

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio