ΑΕΚ: «Υπάρχουν πάνω από 6.000 αταυτοποίητα εισιτήρια»
18/12/2025 - 18:46

Η ΑΕΚ μονομαχεί στις 22:00 με την Κραϊόβα στην OPAP Arena, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να εκτοξεύσει το φετινό της ευρωπαϊκό ταξίδι στο Conference League.
Η Ένωση, με ενημέρωσή της τέσσερις περίπου ώρες πριν την έναρξη του ματς, επισήμανε ότι θα πρέπει οι φίλοι της ομάδας να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ταυτοποίησης των εισιτηρίων τους για να μπουν στο γήπεδο, αφού υπάρχουν περισσότερα από 6.000 αταυτοποίητα εισιτήρια!
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Επισημαίνουμε στους φιλάθλους μας που ΑΚΟΜΑ δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία ταυτοποίησης των εισιτηρίων τους για τον αγώνα με την Κραϊόβα από την εφαρμογή gov.gr wallet ότι θα πρέπει να το κάνουν άμεσα.
Υπάρχουν περισσότερα από 6.000 αταυτοποίητα εισιτήρια για το αποψινό παιχνίδι και αν οι κάτοχοί τους δεν ολοκληρώσουν επιτυχώς τη διαδικασία, δεν θα καταφέρουν να μπουν στο γήπεδο!
Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα έχει ανοικτό εκδοτήριο στην Πλατεία Αετού από τις 18.00 για να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους της που αντιμετωπίζουν τεχνικά προβλήματα».
Ανδρέας Χανιάς
Σχετικά άρθρα
- Τα ζευγάρια των φιναλίστ σε Europa League και Europa Conference League (1.000)
- Σε απολογία κλήθηκε ο Μελισσανίδης (1.000)
- «Λάμψη» Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών στο «Ακρόπολις» (1.000)
- Ο Άρης κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα (1.000)
- «Μοιρασιά» στην Τρίπολη (1.000)
Δημοσίευση από PolisPress, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Εμείς και εσείς σε επαφή




