Αγρίνιο: Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο από ανήλικους – Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες



03/03/2025 - 21:17

Φωτογραφία αρχείουΦωτογραφία αρχείου

Εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου, κλοπή κοσμημάτων αξίας 50.000 ευρώ, που διαπράχθηκε προχθές, με τη μέθοδο του «ριφιφί» σε κοσμηματοπωλείο στο Αγρίνιο.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη  κλοπή σε βάρος τριών ανηλίκων Ρομά, ηλικίας 17, 15 και 15 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ συνελήφθη ο πατέρας του ενός ανήλικου για την παραμέληση της εποπτείας του.

Ειδικότερα, οι τρεις προχθές τα ξημερώματα, διέρρηξαν παρακείμενο κατάστημα και ανέβηκαν σε πατάρι, όπου στη συνέχεια άνοιξαν τρύπα σε μεσοτοιχία εφαπτόμενου κοσμηματοπωλείου, από το οποίο αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας, τουλάχιστον, 50.000 ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν ενδελεχείς έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της κλοπής και την ταυτοποποίηση των τριών ανήλικων κατηγορούμενων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανηλίκων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας / Παράλληλη έδρα Αγρινίου.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Τελευταία άρθρα

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio