Έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Γιάννη Αλαφούζου, Βίκυ Δούμα



03/04/2025 - 19:16

ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΜΗ ΔΟΜΑΖΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΜΗ ΔΟΜΑΖΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Έφυγε την Πέμπτη (3/4) από τη ζωή η Βίκυ Δούμα, η του Γιάννη Αλαφούζου.

Η εκλιπούσα διακρίθηκε για το φιλανθρωπικό και φιλοζωικό έργο της, ενώ με τον σύζυγό της, τον οποίο στήριξε αμέριστα καθ΄ όλη τη διάρκεια του γάμου τους, δημιούργησαν μια μεγάλη οικογένεια.

 Η οικογένειά της την αποχαιρετά με το εξής μήνυμα «Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τη Βίκυ Δούμα η οικογένεια της, η μητέρα της Μαρία, ο σύζυγος της Γιάννης , τα παιδιά της, Αριστείδης, Μαρία και Ελένη, τα έξι εγγόνια της και οι φίλοι της. Καλό ταξίδι Βίκυ».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ομάδας, κ. Ιωάννη Αλαφούζο για την απώλεια της πολυαγαπημένης συζύγου του, Βίκυς,» αναφέρεται στη συλλυπητήρια ανακοίνωση των «πρασίνων».

Μετά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εξέφρασε τα συλλυπητήρια της.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Πρόεδρος Ιβάν Σαββίδης προσωπικά, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ιωάννη Αλαφούζου για την μεγάλη απώλεια της συζύγου του, Βίκυς Δούμα, μετά από μεγάλη και άνιση μάχη για τη ζωή της. Συμπαραστεκόμαστε στο πένθος και την θλίψη της οικογένειας και των οικείων της. Καλό ταξίδι Βίκυ…».

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Τελευταία άρθρα

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio