Έλενα Χριστοπούλου για τη ληστεία σε βάρος της: Ένιωθα ένα τίποτα, ακόμα φοβάμαι, θα το κουβαλάω για πάντα
06/11/2025 - 23:16

Tο αποτύπωμα που της άφησε η ληστεία σε βάρος εκείνης και του πρώην συζύγου της, Πάνου Καλλίτση, περιέγραψε η Έλενα Χριστοπούλου. Το 2016 δύο οπλισμένοι άντρες εισέβαλαν στο γκαράζ του σπιτιού τους, με τον κομμωτή να τραυματίζεται σοβαρά από τους πυροβολισμούς, ενώ η booker δέχτηκε μια σφαίρα στο χέρι.
Θυμούμενη το περιστατικό κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου της εκπομπής «The Real View», η Έλενα Χριστοπούλου εξομολογήθηκε ότι ένιωσε ένα «τίποτα», «έρμαιο» στα χέρια ενός ανθρώπου που κρατούσε όπλο. Δέκα περίπου χρόνια μετά το συμβάν, όπως εκμυστηρεύτηκε, εξακολουθεί να φοβάται.
Όπως είπε το βράδυ της Πέμπτης 6 Νοεμβρίου: «Το θέμα είναι μέχρι να έρθεις σε επαφή με όπλο. Εκεί που κάθεσαι στο σπίτι σου ήρεμα, την ώρα που μπαίνεις, όπως έχει συμβεί σε μένα και να δεις έναν άνθρωπο να σε σημαδεύει με ένα όπλο, να σε χτυπάει, να τον βλέπεις απέναντί σου και να λες, έστω να είχα ένα όπλο μπροστά μου, δίπλα μου, πιο πέρα και να μπορούσα να είχα τη δύναμη να κάνω το ίδιο και να μη νιώθω τίποτα. Ακόμα και σήμερα φοβάμαι. Φοβάμαι να πάω στο σπίτι μου το βράδυ, φοβάμαι να περπατήσω στο δρόμο. Είναι κάτι που θα το κουβαλάω για πάντα. Εκείνη τη στιγμή ένιωθα ένα τίποτα. Ένα έρμαιο σε έναν άνθρωπο μπροστά που με σημάδεψε και στο τέλος με πυροβόλησε κιόλας».
Δείτε το βίντεο
Πηγή: protothema
Σχετικά άρθρα
- Τάκης Ζαχαράτος: Το μήνυμά του αλά Άντζελα Δημητρίου σε Τεντόγλου και Στεφανίδη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (1.000)
- Πίτερ Κέι: Είναι ο πλουσιότερος κωμικός του Ηνωμένου Βασιλείου (1.000)
- Σάρον Στόουν: Αν εκλεγεί ο Τραμπ εγώ θα φύγω από τις ΗΠΑ (1.000)
- Σελίν Ντιόν: Η συγκινητική επιστροφή της - Δείτε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων (1.000)
- Σάλμα Χάγιεκ: Περιμένει τον Αύγουστο πάνω στο στρώμα της (1.000)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Διάφορες ειδήσεις

Εμείς και εσείς σε επαφή





