«Βόμβα» Σγουρίδη: Ανοιχτό να στηρίξουν οι ΑΝΕΛ πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
Πηγή: parapolitika
05/12/2018 - 15:51

Νέο πονοκέφαλο στην κυβέρνηση προκαλεί η δήλωση του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη σχετικά με το «Μακεδονικό» καθώς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να στηρίξουν πρόταση μομφής της αντιπολίτευσης όταν έλθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.
Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του  στο «Θέμα 104,6» με τις οποίες ζητούσε την αναπομπή της Συμφωνίας των Πρεσπών μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ, ο κ. Σγουρίδης επανήλθε στο θέμα σημειώνοντας: «Φυσικά και θα δίναμε τις 151 ψήφους αν είναι να μην περάσει η συμφωνία».
Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Σγουρίδης τόνισε ωστόσο ότι η κυβέρνηση «μπορεί να παραμείνει στην εξουσία ακόμη και με 120 βουλευτές».
Για το αν θα παραμείνουν οι ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση αν περάσει η συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Σγουρίδης δήλωσε «ότι θα αποφασίσουν τα όργανα».
Ανοιχτό το ενδεχόμενο οι ΑΝΕΛ να στηρίξουν πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ σε περίπτωση που η συμφωνία των Πρεσπών οδεύσει προς την Βουλή είχε αφήσει και ο εκπρόσωπος του κυβερνητικού εταίρου, Θεόδωρος Τοσουνίδης τον Οκτώβριο, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στους κόλπους του κόμματος.


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio