Το Neptune Hotels πρωτοστατεί δημιουργώντας κέντρο παιδικής φροντίδας15/11/2022 - 16:53

Το πολυτελές ξενοδοχείο στην Κω μεριμνά για τα παιδιά των εργαζομένων γονέων

Κατανοώντας τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής, το Neptune Hotels πρόκειται να δημιουργήσει μονάδα παιδικής φροντίδας για να διευκολύνει τους γονείς – εργαζόμενους του ξενοδοχείου, στην προσπάθειά τους να συνδυάσουν αρμονικά την εργασία με την οικογενειακή ζωή.
Με αυτό τον τρόπο το Neptune Hotels επιθυμεί να συμβάλει και να στηρίξει τον θεσμό της οικογένειας.

Τα παιδιά ηλικίας από 3 ετών έως 12, θα έχουν τη δυνατότητα καθημερινά εκτός Κυριακής να φιλοξενούνται σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον στο Neptune campus.
Εκπαιδευμένο προσωπικό θα αναλάβει τη φύλαξη και φροντίδα των παιδιών τις ώρες που οι γονείς τους εργάζονται.

Ο κ. Κώστας Ζαρίκος, Γενικός Διευθυντής του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος δήλωσε: «Οι ανάγκες της οικογένειας σήμερα, όπως άλλωστε και οι συνθήκες εργασίας έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά σε σχέση με το παρελθόν. Οι εργαζόμενοι γονείς δέχονται μεγάλη οικονομική, χρονική αλλά και συνάμα ψυχολογική πίεση, ενώ η εξισορρόπηση μεταξύ της επαγγελματικής και οικογενειακής τους ζωής αποτελεί καθημερινή πρόκληση. Στο πλαίσιο αυτό και ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες του οικογενειάρχη εργαζόμενου, το Neptune Hotels λαμβάνει μέτρα για τη στήριξή του, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των γονέων στον τομέα της φροντίδας των παιδιών τους. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή η πρωτοβουλία μας θα κάνει πραγματικά τη διαφορά στην ποιότητα της ζωής και της εργασίας τους.»

Το Neptune Hotels φημίζεται ως επιχείρηση που επενδύει στο προσωπικό του και φροντίζει να το επιβραβεύει, καθώς θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι του αποτελούν την κινητήριο δύναμη της επιχείρησης. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία επιδιώκει με διάφορες δράσεις να συμβάλει στις ανάγκες τους μέσω της επίτευξης ουσιαστικής υποστήριξης σε όλο το φάσμα της κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής τους.

Πρόσφατα, το Neptune Hotels είχε παράσχει σε όλους τους εργαζόμενους επιπρόσθετη οικονομική ενίσχυση ως μπόνους, επιβραβεύοντας τους με αυτό τον τρόπο για την ποιότητα της εργασίας που προσφέρουν, αλλά και την πολύ καλή οικονομική πορεία που καταγράφει το 5 αστέρων ξενοδοχείο, παρά την τρέχουσα οικονομική κρίση.

Σχετικά με το Neptune Hotels:

Συνδυάζοντας τον χαρακτήρα ενός ειδυλλιακού χωριού διακοπών με εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και την ποικιλία επιλογών διασκέδασης, κάθε γωνιά του Neptune Hotels αποτελεί μια νέα ευκαιρία για απόλαυση. Χτισμένο σε έκταση 150.000 τ.μ. το 5 αστέρων πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο γραφικό Μαστιχάρι. Απέχει μόλις δέκα λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο της Κω και 18 χλμ. από το κέντρο του νησιού. | www.neptune.gr


Σχετικά άρθρα

  • Unique Post

Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Διάφορες ειδήσεις, Επιχειρείν

Σχολιάστε το άρθρο

*


Τελευταία άρθρα

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio