Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας
Πηγή: mixanitouxronou
05/12/2018 - 15:38

«Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Ο φίλος μου νευρίασε και την χτύπησε γιατί δεν ενέδωσε σεξουαλικά» φέρεται να είπε ο 19χρονος Αλβανός στην ομολογία του…

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη. Σύμφωνα με την ομολογία του 19χρονου Αλβανού, ο 21χρονος Ροδίτης, εκνευρίστηκε με την κοπέλα επειδή δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές του προτάσεις και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι.
Η ίδια, βαριά χτυπημένη τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνος αποφάσισε να την πετάξουν στη θάλασσα. Ο 19χρονος φέρεται να είπε ότι όταν ο φίλος του έπαιρνε τα χάπια για το γυμναστήριο τρελαινόταν και πάθαινε κρίσεις.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του Έλληνα κατηγορούμενου στην υπόθεση ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ο πελάτης του την Πέμπτη. Μάλιστα, τόνισε ότι ο νεαρός αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία, όμως παραδέχτηκε ότι ήταν μέσα στο εξοχικό σπίτι του όταν και η Ελένη ήταν εκεί μαζί με τον Αλβανό φίλο του. Επιπλέον, ανέφερε ότι ο πρώην φίλος του ήταν εκείνος που έγδυσε τη νεαρή φοιτήτρια και πέταξε τα ρούχα της.
Ο πελάτης του υποστηρίζει πως ο 21χρονος δεν γνώριζε καθόλου το θύμα και πως ο 19χρονος Αλβανός είχε ανταλλαγή μηνυμάτων με την Ελένη.
Το απόσπασμα της ομολογίας του 19χρονου Αλβανού, όπως προβλήθηκαν στον ΣΚΑΪ: «Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγουμένη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μού είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο.
Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι.
Η Ελένη μάς παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε». Τελικά, φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…», φέρεται να είπε….


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Επίκαιρα, Νόμος & Τάξη

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio