Ψυχρολουσία 5 μονάδων για τον Τσίπρα! Μάχη επιβίωσης για τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις φονικές φωτιές στο Μάτι

Οι Ελληνες βράζουν, όχι μόνο με την μη πρόληψη από την πλευρά των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και από την διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς, καθώς όχι μόνο δεν αποδέχονται τα λάθη τους, αλλά εμμέσως ρίχνουν και τις ευθύνες στους νεκρούς.

Η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο και ήδη οι πρώτες σφυγομετρήσεις δείχνουν την απόλυτη κατάρρευση για τον Α. Τσίπρα.

Τα ευρήματα λοιπόν της πρώτης κυλιόμενης μέτρησης μετά την καταστροφική πυρκαγιά που έχουν στα χέρια τους οι επιτελείς του Μαξίμου είναι σοκαριστικά.

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του Lykavitos.gr, η πολιτική ζημιά που προκάλεσε η αποδεδειγμένη ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της Κυβέρνησης να διαχειρισθεί την κρίση, «κόστισε» αρχικά πέντε ποσοστιαίες μονάδες(!) στο κυβερνών κόμμα.

Μάλιστα όπως εκτιμούν κάποιοι συνεργάτες του Τσίπρα, όσο ο πρωθυπουργός καθυστερεί να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες που θα έχουν σχέση με τον έμπρακτο καταλογισμό ευθυνών, δηλαδή την καρατόμηση – αποπομπή 3-4 κορυφαίων υπουργών, η δημοσκοπική κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίζεται.